Baltian tietyöt on nähtävä!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki autolla espanjaan Baltian tietyöt on nähtävä!

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Baltia on nähtävä! Suurinpiirtein mieleni syövereissä nään mitä matkassani edessä on. Ja kun varautuu vielä omaa ajatusta puolet pahempaan niin eiköhän siitä selviä. Kun on 13 vuotta kolunnut noita naapurimaan monttuja tiessä, niin jotenkin on tunne, ettei mikään enää voi hetkauttaa, siellä kun saattaa tiestäkin puolet puuttua ilman, että siitä nyt mitenkään viitsittäisiin varoittaa…..oma moka jos monttuun putoat………pidä silmät auki, tyyli on siellä.
Ja huvittavinta on joskus joku kuopan liikennemerkki tienvierellä; ai tääl on kuoppiakin, tokaistaan kun ensin on 50 km ajettu lähes perunapellolla.

Koska olen ajatellut Baltian kautta matkaamisen loman kannalta on minulla aikaa ajella vaikka neljääkymppiä koko matka………no ei sentään mutta kerran se on koettava. Sen jälkeen osaa arvostaa Suomen tiehallintoa teiden kunnossapidostakin taas paljon paremmin.

Ja tuo Ziiuska…….siis koiruus rajoittaa sen ruotsin kautta menemisen nyt, vaikka olisi varmaan parhain vaihtoehto. Saksasta laivalla sitten talvella matkataan takaisin. Tai lentokoneella, jos ”kottero” ei suostu poistumaan Espanjan lämmöstä, mikä on inhimillistä Nissan-vanhukselle.

Pitää käydä ensi viikolla jututtamassa noita rengaskauppiaita, Kiitos