B1

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Tulppu kirjoitti:

Milläs muulla pääsis nyt pilkkahintaan Barcelonaan kun se clikki lopetti?

Siinäpä tulikin B1:lle vahvat markkinat ja hinnat taitavat nousta.
Itse koevarasin lentoja neljälle Hki-BCN B1:lla ja hinnaksi tuli about 800 egeä meno-paluu (+matkat Hesaan), eli ei paha.
Päädyin sitten taas kerran kuitenkin Ryanairiin ja hinnaksi tulee kaikkine kuluineen 700 egeä 4 h/m-p, eli ei isoa eroa.
Meille Ryanair on helppo ja mukava vaihtaa tarvitsee Saksassa ja yöpyä kans, mutta se on helpompaa kuin Hesaan raahautuminen.
Talven kynnyksellä on epämiellyttävää jos menee kentälle omalla autolla ja kelit ovat mennessä kesäiset ja palatessa saa liukastella kesärenkailla jäisillä teillä.

Pauskilla en enää koskaan kentälle mene tai ainakaan sieltä palaa:
Oli kamalaa odottaa bussia pakkasessa aamulla klo 6 eikä sitä sitten ikinä tullutkaan. Vihdoin joku paikallinen bussitaksi suostui viemään meidät Paunun lipulla Keimolaan josta pääsimme bussiin.
Toinen, viimeiseksi bussimatkaksi jäänyt, melkein 200 km tuli istuttua kahden pienen (4kk ja 5 vuotta) lapsen kanssa linja-auton vessan rappusilla kun toinen bussi ei lähtenyt Keimolasta matkustajien vähyyden vuoksi ja istumapaikkaa ei riittänyt. 🙁

-Niin no kesäkuussa lennämme Skavstalta suoraan Valenciaan, käymme ihastelemassa Ruottinmaan nähtävyyksiä (lue Uppsala) samalla reissulla ja hinta 4 h/m-p 500 egeä lennot, tollo kun vitkastelin varaamisissa niin ehtivät lennot jo kallistua.