Aviomieskauppa

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Lontoossa avattiin keväällä uusi erikoinen 6-kerroksinen erikoisliike – Aviomieskauppa, missä on tarjolla ostettavaksi miehiä! Kun naisasiakkaat sitten astelevat sisälle rakennukseen, heitä odottaa heti alakerrassa suurikokoinen opastetaulu:

”Sinulla on oikeus vierailla tässä liikkeessä vain yhden kerran. Tuotteemme on sijoitettu kuuteen kerrokseen siten, että niiden laatu ja hinta kohoavat sitä mukaa, kun nouset ylemmäksi.
Voit valita haluamasi tuotteen mistä kerroksesta tahansa, tai jatkaa matkaasi edelleen ylemmäksi – mutta et voi palata alaspäin muutoin kuin poistuaksesi rakennuksesta.”

Joten, nainen astelee Aviomieskappaan löytääkseen itselleen miehen.
Jo ensimmäisen kerroksen suljetulla ovella on kyltti:

Kerros 1 – Täällä tarjolla olevilla miehillä on hyvätuloinen työpaikka.

Toisen kerroksen kohdalla sama tilanne. Ovi on suljettu ja siinä kyltti:

Kerros 2 – Täällä tarjolla olevilla miehillä on hyvätuloinen työpaikka ja he rakastavat lapsia.

Kolmannessa kerroksessa lukee:

Kerros 3 – Täällä tarjolla olevilla miehillä on hyvätuloinen työpaikka, he rakastavat lapsia ja ovat ulkomuodoltaan edustavia.

”Nyt saattaisi jo kelvata” hän ajattelee, mutta haluaa vielä jatkaa nousten neljänteen kerrokseen, missä on kyltti:

Kerros 4 – Täällä tarjolla olevilla miehillä on hyvätuloinen työpaikka, he rakastavat lapsia, ovat ulkomuodoltaan aivan erityisen edustavia ja valmiita osallistumaan kodin taloustöihin.

Nainen on jo avaamaisillaan oven, mutta jatkaa vielä toiveikkaana viidenteen kerrokseen, missä on jälleen ovella kyltti:

Kerros 5 – Täällä tarjolla olevilla miehillä on hyvätuloinen työpaikka, he rakastavat lapsia, ovat ulkomuodoltaan aivan huomattavan edustavia, oma-aloitteisia osallistumaan kodin taloustöihin ja heillä on vilpitön halu palvella puolisoaan tuottaen naiselleen jatkuvaa romanttista mielihyvää.

Nyt naista jo todella houkuttaa jättäytyä tähän kerrokseen, mutta nousee kuitenkin vielä kuudenteen, missä on digitaalinen valotaulu:

Kerros 6 – Olet vierailija nro 583 464 liikkeemme kuudennessa kerroksessa. Täällä ei ole tarjolla ainuttakaan miestä. Kuudennen kerroksemme ainoana tarkoituksena on todistaa, miten naisia on todella mahdoton miellyttää. Kiitoksia käynnistäsi Aviomieskaupassa.