Avauspuheenvuoro

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat pulinaboxi 77 Avauspuheenvuoro

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Boxissa kirjoitti:

Hieno avaus OC, oletko siirtynyt metallialalle?

Siellä en silloin kiittänyt kiitoksesta, mutta nyt tuli mieleen täällä valimon puolella, että todellakin olen. Heittivät nyt vain harkkoja tekemään, kun kuulemma teräksen viimeistelyssä naarmutin ja vieläpä pulisin liikaa työaikana (minä, vähäpuheinen mies) hidastaen siten tahtia.

Kenestäköhän kirjoitti:

Sanoen haluavansa avata seuraavan pulinaboxin.

Tämäkin boxi täyttyy tässä kaiken aikaa ja mulle tupsahti taas yllättäen uusia töitä. Tottakai niidenkin lomassa notkun täällä kuin yökkö konsanaan (usein olenkin, kun en malta mennä nukkumaan). Mutta kun noita avauksia vääntäessä aina toivoo voivansa tuottaa muodollisia mielihyviä muille, niin ei malta olla viilailematta vielä vähän ja siten kuluu taas lisää aikaa – joka saattaisi siis olla tarpeen myös työaikana.

No tuliko se nyt selväksi, että tykkään tehdä noita, mutta en kaiken aikaa.

Vilperi ja EU tekivät jo välillä – nyt kuulutan perään seuraavia vapaaehtoisia. Olette kyllä huomanneet, ettei niiden avauskuvien tarvitse erityisen kummoisiakaan olla, kunhan taas ovat kiinnostavia tavalla tai toisella. Ja lupaan jopa auttaa tekstin upottamisessa tai kuvan käsittelyssä, jos ei jollakin ole itsellään vekottimia siihen. Niin on nimittäin tapahtunut ennenkin – eikä semmoisia sitten kerrota kaikille. Privaattiposti toimii.

Joten mieti nyt, onko sulla kiva kuva-ajatus ja se kuva, jonka haluaisit avaukseen. Siinä oikeastaan jo kaikki mitä tarvitset päästäksesi hoitamaan jutun ja saadaksesi liitettyä itsesi konkreettisella tavalla pulinaboxin historiaan!

Heitä varauksesi tänne boxiin viestinä – sano että haluat ja kerro minkä numeroisen boxin haluat avata – jookos!

Huom: Numero 100 on varattu. Yritän houkuttaa siihen Ivankan pyytelyin ja jos ei onnaa, niin sitten … mutta uskon että viimeistään silloin saamme taas Ivankan (läheisen ja lämpöisen ystäväni) tekemän uuden kuvan nautinnoksemme!

Blääh … mä en jaksa aina ajatella kun kirjoitan ja siksi näistä jutuistani tulee valitettavan pitkiä. Sorry.

Mutta nyt varaamaan niitä tulevia boxeja kaikki!
Seuraava on vuoroltaan 78, sitten 79, 80 …