AUTS!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Jahu kirjoitti:

” Raya” – en malttanut olla kysymättä : }:)
– ei kai sinulla ole piileviä ”sadokistisia” taipumuksia , kun on joka viestissä näkyy loukkaantunut jalkapalloilija ? ( miehisen arkaan paikkaan potkaistu?)

Hyvä kun kysyt, että voin vastata.
Minua vaihtelu virkistää, ainakin keskustelupalstojen ”allekirjoituksen” vaihdon merkeissä, joten voittoisat tassut saivat väistyä.

En nimittäin ole milloinkaan tullut ajatelleeksi omaavani ”sadokistisia” taipumuksia, joten hyvä kun sain taas pohtimisen aihetta. Ihminen ei tule elämälläkään valmiiksi vaan pitää harjoittaa syvempiä filosofisia, psykologiaa yms tieteitä itsellään.

Nimittäin minun on tunnustettava:
Olisi kamalaa jos loukkaantunut palloilija-polo olisi saanut sukukalleuksilleen. 🙁
Ja ei, en tunne minkäänlaista nautintoa siitä, että kaveri on kenturalla tuskissaan, jannu kun vaan on niin ihana makuulla tai seisaalla.

Sattumalla oli sormensa pelissä, tuo kuvaharvinaisuus löytyi jostain arkistojen kätköistä hieman sen jälkeen kun tuo teksti joka siinä alapuolella möllöttää. Kuva itsessään oli niin ”hellyyttävä” (lue hoivaviettiä stimuloiva), sisar rento valkoinen tahtoisi juoksujalkaa kipittää puhaltamaan ison pojan pipiin, hehehehe. (aiempiin viitaten toi oli aika paha, mutta olkoon)

Toisaalta kyllä, omaan kyllä kieroutuneen huumorintajun, joten nämä kaksi kuva+teksti olivat mielestäni mellevä kombinaatio, tekstissä ylistetään monipuolisuutta, fyysistä voimaa sekä jatkuvuutta.
Ja kuvassa iso mies makaa avuttomana ja heikkona ja kuitenkin sisu ja tahto vievät häntä eteenpäin, hän on vahva, kestää kipua nousee tuosta vielä.
Eli ajatuskulkuni on kuitenkin positiivinen ehkä vähän…öööö?…sovinistinen?

Itse jaksan päivittäin hämmästellä jalkapalloilijoiden sekä muidenkin urheilijoiden sisua ja kivusietoa.
Toisilla sitä on ja toisilla ei, pojallani on open/valkun/ammattilaisten mielestä futiksessa oikea asenne ja pelisilmää etc. Minä olen huomannut, että hänellä ei ole kivun tuntoa laisinkaan. 😛
Sama pätee ex- ja nyk. mieheeni (molemmat ammattiurheilijoita) kauhistuttaa mitä ihmisen luut, lihakset sekä pääkoppakin kestää. :O
Exä oli kolarissa ja loukkaantui niin vakavasti ettei voitu nukuttaa, jalasta piti luuta katkaista, joten leikattiin vaan ja laitettiin mies sitten teholle nukkumaan kahdeksi viikoksi leikkauksen jälkeen. Vuosien päästä hemmo kehaisi: ”Sellaiset nukutusaineet ovat turhia, kun tarpeeksi sattuu menee kyllä taju.” APUA!

Minä en ole tohtinut mennä olkapää leikkaukseen kun se sattuisi, noloa.
Toisaalta sarjassamme kauhutarinoita jotka jäivät tällä kertaa kertomatta, meinasimme esikoisen kanssa kuolla kun hänen piti syntyä…traumaattista.