Auton korjauksia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ranta
Ranta Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 6

MOI
Taasen takana mukava espanjan kuukausi.
Kokemusta tuli autokorjaamoiden erosta.
Kyseessä 96 vm 306 pösö bensakoneella.
Aluksi ongelmana oli jumittunut termostaatti. Viking autossa homma hoitui upeasti seuraaksi päiväksi sovitulle ajalle: hinta 38 euroa.
metkan jatkuessa alkoi vasen takajarru reistaamaan.
Nyt oli kyseessä viimeinen lomapäivämme, viking-auto hoiti upeasti homman, jätin auton heille ja sitä korjattiin hetimiten

HUOM! takajarrut olivat olleet juuri viime kesänä toisella korjaamolla ( viking auton ollessa suljettuna loma-aikana) korjauksessa, koska katsastuksessa ei ko. asia ollut kunnossa. Remonttia tehtiin kolmeen otteeseen ja laskutkin jokaisesta käynnistä tuli, lopulta korjaamo kävi katsastamassa auton. Tämän korjauksen jälkeen autolla ehdittiin ajella vajaa tuhat kilometriä.

Mielenkiintoisin piirre oli kun jarrut avattiin: fiksuun tapaan korjaamolta soitettiin ja kerrottiin mitä löytyi ja mitä pitäisi tehdä, sekä kust. arvio. Kävi ilmi että jarruja ei oltu ” koskaan” avattu. eli toinen korjaamo oli antanut pelkkää valohoitoa. jarrupalojen pinnat oli irti, toisen puolen rumpu oli avattu, ja kulmahiomakoneelle hiottu ronskisti olkapää pois n.30% rummun jarrutuspinnasta viistetty pois.
katsastuspapereista kävi ilmi että huomautuksin varustettuna oli mennyt läpi.

Viking auton kust arvio alittui n 100 e.
eli autoon vaihdettiin uuden jarrukengät, sylinterit, rummut jonka mukana takapyörän laakeritkin tuli vaihdettua. hinta jäi alle 600 euron.
Mielestäni on hienoa että vielä löytyy yrityksiä joissa halutaan tehdä työt kunnolla, ilman kepulikonsteja.
Suosittelen lämpimästi Viking-auton palveluksia kaikille niille jotka haluavat ajella turvallisesti ehjällä autolla!!