Automaattinen poistuminen!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Entä jos kuolen!!!! Automaattinen poistuminen!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Kiitos vastanneille, automaattinen poistuminen jonkun tietyn ajan kuluttua olisi ehkä ihan hyvä, mutta pari kuukautta , ehkä liian lyhyt aika. Voihan joku joutua olemaan esim. sairaalassa tuon ajan!

Tässähän sitä lähes päivittäin ollaan tekemisissä, antaen ruusuja ja risuja, pusuja ja potkuja, mutta edelleen olen sitä mieltä , että jos ja kun se keikkakalenteri täyttyy, niin hyvästit haluaisin lähettää.

Ohjeet testamenteista ja muusta ohjeistuksesta olisi ihan hyvä tehdä Suomessakin, esim. sairaalaan mennessä allekirjoittaa paperi , että suvulle on annettava kaikki tiedot.
Kaikista potilaan asioista, mikäli nyt sitten ei jostakin erityisestä syystä halua salata jotakin.

OC-n ajatus ennakkohautajaisista voi joidenkin kohdalla toteutua, mutta luulen , että suurinosa ihmisistä ei oikein jaksa ymmärtää moisia pippaloita, meidät on opetettu niin toisella tavalla ajattelemaan, moinen käytös tulkittaisiin kohtalon härnäämiseksi, taikauskoa sekin!!!!

Jotkut voivat ajatella myös , niin, että kuolema on niin perhekeskeinen tapahtuma, että siitä ventovieraille ilmoittaminen on ihan tyhjänpäiväistä, mutta mistä ne muut tietää mikä itse kullekin on tärkeää.

Minä laitoin kotikansioon testamentin kanssa samaan lokeroon lapun jossa on orkin osoite ja itselaatimani tiedote.
Evästeenä , että jos eivät ilmoitusta laita , niin kummittelemaan tulen! 😉