Autolla Espanjaan?

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Bhajee kysyy mielestäni varsin aiheellisen kysymyksen: ” Miksi autolla?” Ja vielä elokuussa, jolloin tiet ovat kertakaikkiaan tukkoisia, hotellit täynnä jne…

Ja sitäpaitsi autolla tulee matka tuplaten, vähintään, kalliinmaksi, kuin lentäen. Toki elokuun lentohinnatkaan eivät ole halpoja! Ja, jos mukana on koko perhe, se tietysti hieman tasoittaa hintoja.Huolimatta ilmastoinnista, se pirunmoinen kuumuus, joka iskee, kuin leka!

Huh, huh, sanon minä yli 20 ajomatkaa Suomesta Espanjaan tehneenä.

No, jos kuitenkin aijotte lähteä, niin ehdottomasti Tanskan hotellit ryöstöhintoineen tulee ensimmäiseksi välttää. Saksa on vallan mainio paikka. Lähes jokaisessa kylässä on toinen toistaan kauniimpi pensionaatti, monessa kylässä jopa 5-6 kpl! Niissä voi yöpyä n 50-60€:n hinnalla 2 hengen huoneessa.
Ranskassa tulee käytettyä yleensä Ibistä, tai halpisketjuja Premier 1, Etap, Formel 1, Campanilas, jne… Hinnat vaihtelevat paikkakunnan mukaan. Parhaissa isoimmissa risteyksissä voi lähekkäin löytää 5-6 hotellia ko mainittuja. Esim Bezierissä niitä on 8kpl aivam moottoritien tuntumassa.

Mutta melko varmasti kaikki ovat niin Saksassa, kuin Ranskassa buukattu täyteen! Ennakkovaraus on suorastaan välttämätön, mutta minkäs teet, kun aikataulu voi heittää jonkun tien kolarin takia tuntitolkulla!