Autolla Espanjaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Masa P
Masa P Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 744

Finnlines ajaa 3 vuoroa viikossa Trawemyndeen siten, että paatti on klo 8.00 perillä. Tarjoushinnat voimassa vuoden loppuun!

http://www2.finnlines.com/index.php/passenger_fin/hinnat

Saat vakuutusyhtiöltäsi mukaan vihreän kortin, joka todistaa, että vakuutuksesi on kunnossa. Se ei ole pakollinen, mutta joidenkin maiden poliisien mukaan on, eli sellainen mukaan. Siitä lapusta sitten näet, että vakuutuksesi on sitten tosiaan voimassa ulkomailla. Siinä on selvät päivämäärät, ettei tarvitse epäillä.

Virallinen ajo-oikeus on toisessa EU-maassa on., kuin onkinn 6kk. Vakuutuksesta ei moinen sääntö ole kiinni, niin vain on ja sillä selvä. Niitä ei kukaan kyttää.

Kuten aijemmin mainitsin olen tuonut 2 uutta autoa Espaanjaan. Ensimmäisellä ajoin 4 vuotta, eikä naarmun naarmua! Auto oli tiilen punainen. ( P.s mopomies särki takalyhdyn) Tällä toisella nyt 2v ja on, kuin uusi. Yksi pieni kiven lyömä, sekin Suomessa saatu.

Parkkiohjeet: Valitse parkkialueen esim market kaukainen nurkka pääovesta. Parkeeraa auto aina uuden auton viereen, jos mahdollista, ei kuitenkaan koskaan maasturin viereen. Älä parkeeraa koskaan autoa sellaisen auton viereen, jossa on lastenistuin.

Vierailla kilvillä oleva auto on toki kiinnostavampi. Mihinkään autoon ei koskaan pidä jättää mitään näkyviin. Asuinalueet ovat varsin eriarvoisia auton säilymisen kannalta. Mainioita parkkipaikkoja on sellaisten apartamentohotellien parkkialueet, joissa on 24h respa!

Nämä vaatimattomat kokemukseni Costa Del Solilta ovat 10 viime vuoden ajalta.