Autokorjaamoista

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649

Espanjassa uusien autojen myynti kyntää pohjalukemissa joten autokanta vääjäämättömästi vanhenee. Tämän perusteella kuvittelisin autokorjaamoiden työmäärän nousevan. Toisaalta taasen joka skraidu/kolina ei espanjalaisittain aiheuta korjaamovisiittiä…täällä kun auto ei ole se kaikkein pyhin lehmä.

Jos unelma elämästä Espanjassa elää niin mä etenisin suunnilleen näin:

– tutustumiskäynti, pari viikkoa, tutkaillen työmahdollisuudet ja asuinseudut. Toistetaan tarvittaessa.

– päätös muutosta, mielellään silloin kun edellämainittu reissu on tuottanut hedelmää eli töitä on tiedossa

– Espanjaan muutto, kielen opiskelu, autokorjaamoalan paikallisten käytäntöjen opiskelu, aloilleen asettuminen jne. Vie varmaan muutaman vuoden

– ja sitten vasta päätös siitä oman korjaamon hankkimisesta. Ihan kylmiltään en moista investointia ulkomailla tekisi

Ja se ”opiskelukorjaamo” mielellään sitten merkki-sellainen ja joka on vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyössä. Näin saisi kattavan näkökulman alan toimintaan. Autothan on samaa rautaa kaikkialla ja niiden laittaminen ei sijaintia katso, mutta nuo käytännöt sitten taas ei.

Jos vielä aiheeseen liittyen saa hieman kehua: olen saanut erittäin asiallista palvelua paikallisilta korjaamoilta ja työn jälki on ollut luokkaa ehdoton ykkönen. Vien autoni mihin tahansa pieneen remppaan ja aina se on palautettu pestynä ja sisätilat imuroituna vaikka siitä ei missään papereissa ole tehtäväksi annettu.