Aurinkorannikon suomalaisväestön kasvu

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 47 uutisia Aurinkorannikon suomalaisväestön kasvu

LINKKI

Selma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

http://www.uusifuengirola.fi/epaper/815445158976772/

Yllä oleva linkki on tämänpäiväisen Fuengirola-lehden pääkirjoitukseen.

Ihmettelen hiukan tätä kirjoittelua suomalaisen väestön kasvusta. Olen nyt kuukauden ollut täällä ja en ole moista havainnut. Uusia varmaankin tulee ja luonnollinen poistuma pitää huolen tasapainosta. Mutta, että ihan mahdottomasti lisääntyisi, enpä jaksa uskoa.

Päin vastoin markkinoilla ja lauantaikirpparilla on ollut viimeisen kuukauden aikana vähemmän väkeä kuin aikaisempina vuosina.Paseo Maritimolla on kävelijöitä sunnuntaisin, kaiken maalaisia, mutta onko enempi suomalaisia kuin viime vuonna. Tuskinpa.

Onko asiallista ja vastuullista kirjoittaa kasvusta, kun ei ole mitään faktaa asian puolesta. Tuollaisella kirjoittelulla annetaan uutta puhtia katteettomille unelmille työstä ja yrittämisestä auringossa. Suosittelen kaikille omaa yritystä suunnitteleville, että tulette paikan päälle ja vierailette suomalaisyrityksissä, pidätte silmät auki ja teette hiukan markkinatutkimusta.

Fuengirolan mainosten mukaan Cafe Rita lopetti tänään ja Casa Azul lopettaa suomikaupan. Onpa hauska nähdä kuinka monta suomalaista pullakauppa/leipomoa ynnä suomikauppaa ja ravintolaa on täällä keväällä.

Kun eläkeläisten syntymäaika siirtyy 50-luvulle, eläkeläiset ovat kielitaitoisempia ja he siirtyvät ostamaan palvelunsa muilta kuin suomalaisilta ryöstöhintaan.