aurinkorannikolla

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä marbesa
marbesa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.10.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 43

me tulimme koiramme kanssa aurinkorannikolle noin kaksi kuukautta sitten autolla. tavaraa oli niin paljon, ja koira vielä päälle, joten päätimme että omalla kyydillä pääsemme helpoiten perille.

ruoat löytyvät kyllä varmasti – eläinkauppoja löytyy, isompia ja pienempiä, sekä esim. inglesissa the hill’siä myynnissä. kannattaa toki katsella hintojen perään – inglesi nyt on kallein paikka ostaa ruokaa, mutta eri eläinkauppojenkin välillä on hintaeroja. itse löysimme kodin vierestä hill’siä myyvän liikkeen, josta käydään tilaamassa iso pussi ja parin päivän päästä sen voi noutaa.

syötämme myös koiralle raakaa lihaa. helsingissä sitä ostettiin hakaniemen kauppahallista, mutta paikallisen kauppahallin hinta-laatu-saatavuus (sekä kauppahallille päästävyys) eivät napanneet ollenkaan. koiramme liha löytyi yllättäen fuengirolan miramar ostoskeskuksen eroski ruokakaupasta (ehkä suomen prisman vastineeksi voisi kutsua). edullisempaa kuin kauppahallissa, ja meille helppoa =) ja kyllä koiralle kelpaa!

ei huolia ja tervetuloa! uskon että lemmikkinne viihtyvät espanjassa jopa teitä enemmän =) koiramme ei ole koskaan aikaisemmin voinut yhtä hyvin kuin täällä!