aurinko vaiko ei

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma YLLÄTTÄVÄN MATALA TASO aurinko vaiko ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Taidehistorianopettajatuttavani Madridista sanoi, että hänellä on joskus hermot mennä teini-käisten oppilaiden (siis lukiolaisten) kanssa, kun ne eivät näytä olevan kiinnostuneita oikein mistään muusta kuin toisistaan; ja tietysti itsestään.

Meinaan vaan, että kun siellä Fugen koulussakin tullaan tiettyyn ikään, niin saattaapa sitten koulumenestys alkaa hiipua juuri tuosta samasta syystä. Suomen ilmatieteellisesti ja henkisesti jäyhässä ilmastossa tuo muutos ei vain näyttäydy niin jyrkkänä kuin näissä lämpimämmissä ympäristöissä. 8)

EDIT:

vanhatyttö kirjoitti:

Aurinkorannikon suomalaisessa peruskoulussa melkein kaikki oppilaat saavat pelkkiá kiitettáviá. Nekin, jotka suomessa ovat olleet alle 7 keskiarvon koululaisia nostavat Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa keskiarvonsa yli kasiin, hyvin monet jopa ysiin.

Tämähän johtuu kyllä auringosta, mutta todellakin juuri tuosta aurinkokuntamme keskustähdestä. Sen vaikutuksen voi itse kukin tuntea kroppansa ja mielensä voimavarojen lähes kaksinkertaistumisena, kun muuttaa Suomesta aurinkorannikolle. Lähtekääpä syystalvella pariksi kuukaudeksi Suomeen kärvistelemään, niin johan muistatte, mitä tarkoitan.