asutaan

LINKKI

VillaMartin
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.05.2012
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 63

Muutettiin syksyllä Orihuela Costalle. Tiedettiin ettei töitä saa, varsinkin kun ei tuntui ettei kieli ollut usean vuoden opiskelusta huolimatta kunnossa. Rahaa oli ja on kuitenkin senverran säästössä, että sillä saattaisi pärjätä nuukaillen eläkkeenseen asti. Kuitenkin katseltiin, olisiko mitään tekemistä tarjolla. Ihan vaikka henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Saatiinkin sitten töitä outojen yhteensattumien johdosta ihan Espanjalaisesta, englantilaisten vetämästä yrityksestä. Vai pitäisikö sanoa Englantilaisesta Espanjaan rekisteröidystä yrityksestä. Toimitaan kiinteistöalalla sitten nykyään. Ei sitä aina tiedä mihin elämä vie. Alunperinkin oli puolivahinko että ostettiin asunto Orihuela Costalta. Sattuivat olemaan vaan sopivan hintaisia, nythän ne ovat vielä halvempia.

Varsinkin nuorille, jotka kirjoittavat tänne, sanoisin että rohkeasti vaan matkaan. Nuorena oppii kielen hetkessä ja on muutenkin joustava työaikojen ja työnkin suhteen. Sitten kun on perhe, joutuu elämää katsomaan ihan uudelta kantilta. Vaikka voi sen muutoksen elämäänsä tehdä silloinkin, se on vaan paljon vaikeampaa.