Asuntoa seuraavaa

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Ritacasanueva kirjoitti:

Vuokrasopimukseen ei myoskaan voi laittaa sellaisia vaatimuksia mitka eivat lain edessa ole patevia tai ovat jopa perutuslain vastaisia.

…….

Taas jos tassa asiassa konkreettisesti molemmat osapuolet ovat suomalaisia=samankielisia pitaisin pienta palaveria ajankohtaisena omistajan kanssa;

1. Lahde liikkeelle sovittelusta se on aina parempi kuin suuri riita.
2. Ala uhkaile silla ei yleensa saa mitaan aikaan.
3. Jos mukanasi asunnon vuokrauksessa oli válittajá pyyda hanta sovittelemaan ensin.
4. Jos asia ei tasta muutu , mene poliisilaitokselle ja tee asiasta ilmoitus.

Kaikilla kaupungintaloilla on kuluttajan suojeluelin josta voi pyytaa neuvoa.

Pieni korjaus sppt:n sinänsä kattavaan vastaukseen. Kyllä sinne soppariin VOI laittaa Espanjan lakien vastaisia sopimusehtoja (ihan kuten Suomessakin voi). Ei niistä mitään juridista sanktiota kenellekään seuraa. Ne vain ovat vailla OIKEUSVAIKUTUKSIA jos käräjille lähdetään. Tyhmiä (97% ihmisistä) noilla lain vastaisilla ehdoilla voi jekuttaa mukavasti….

Yhdyn Arnoldin neuvoon: lähde välittömästi. Hullujen kanssa ei kannata jäädä tetsaamaan koska valinnanvaraahan kämpissä on nyt jos koskaan! Harkitse myös muunmaalaisia vuokraisäntiä kuin suomi-sonneja. Jos jostain syystä lähtösi hieman viivästyy, niin vaihda lukkosylinteri. Helppo ja halpa toimenpide. Lähtiessä vaihdat takaisin.

Neuvotteluvalttina sinulla on muuten ne isännän roudaamat rojut siellä huushollissa. Kerro, että ne lentää pihalle jos ei rupea järkeä löytymään.