Asunto

LINKKI

Kuminilkka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.04.2008
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 78

Kyllähän täällä asuntoja on. Espanjan Sanomat sekä uusi Fuengirola sekä niiden nettijukaisut auttavat alkuun sieltä Suomen päästä. Kannattaa nakittaa joku täällä asuva katsomaan niitä. Kuvat kun ei riitä. Ne kertoo ihan sitä mitä välittäjä haluaa. Itse olin Suomen päässä TODELLA tyytyväinen Castro Estatesin palveluihin ja siellä Riku Korosuohon. Niiden nettisivut ei oikein kerro koko totuutta, mutta niillä on aikas paljon käämppiä vuokralla. Myäs Tupasi on aika suosittu, itse en ollut tyytyväinen heidän palveluihinsa, mutta muut ovat olleet.

Kun on täällä, on asia helpompaa. Täällä on asuntojen myynti aika pysähtynyttä, joten ihmiset laittaa asuntojaan vuokralle saadakseen edes jotain tuottoa niistä. Eräässäkin taloissa Pacosissa on pelkästään yhdellä seinustalla ainakin 6 asuntoa vuokralla. Sen tietää siitä että sinne on ripustettu ”se alquila”-kyltti. Niitä ei välttämättä ole missään muualla ilmoitettu.

Meinaatko tehdä työtä täältä etäänä, vai miten? Kannattaa meinaan ottaa huomioon nettiyhteyksien ongelmat täällä. Itse teen sähköasentajan töitä, mutta toisena työnäni editoin ohjelmia Suomeen TV-yhtiöille ja minun pitää ottaa nopa yhteys, 10Mb yhteys maksaa 120€/kk, ja normi 3Mb:kin maksaa 80€. Halvempiakin on, mutta kun 28€tekee sen kanssa työtä, niin on pakko ottaa se joka kaikkein suurimmalla toden näköisyydella toimii… Tähän toden näköisesti tulee kommentteja monilta että mun netti toimii kyllä, mutta tämä olikin mun mielipiteeni ja olen Telefonicaan ollut tyytyväinen.

Tervetuloa aurinkorannikolle!!!