Asunnon verotusarvon tulkinnat?

LINKKI

Martino
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.03.2013
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 26
freesoul65 kirjoitti:

Martino kirjoitti:

Muuten pikku vinkki: Jos omistatte yhdessä(50%/50%)kiinteistön ulkomailla, jonka hankintahinta oli 99.999 euroa, on se jälleen epäselvä tulkintakysymys…pitääkö molempien tehdä ilmoitus?

No,jos molemmat ovat Espanjassa verovelvollisia persoonoita ja kumpikin täyttää oman veroilmoituksensa, niin kyllä, molemmat ilmoittaa omalta osaltaan. Lisätietoihin sitten vain tarkasti tuo, että kyse on 50% omistusosuudesta kiinteistössä jonka huippumyyntihinta oli xxx euroa vuonna 2012 😉

Kyllä ne hinnat Suomessakin laskuun lähtee kunhan tässä saadaan ensin tämä lama käyntiin kunnolla. Tämä tolkuton velkarahan painaminen vaan on vähän pitänyt Titaniccia pinnalla pidempään kuin olisi kuulunut, mutta fysiikan lait toimivat – ennemin tai myöhemmin….[/quote]
Olen havaitsevani pientä kateudensyntiä vastauksissa? Toivottavasti en ole oikeassa? Vai ovatko kaikki persaukiset muuttaneet Costa del Solissa?

Kommentti ylläolevaan Huom! veroilmoituksen täyttäminen ei onnistu, koska ilmoitus on jätettävä ennen 30.3 mennessä eli sen voi tehdä vain ”sähköisesti”

Fritsu65, osaat ilmeisesti ruâttia. Oletko asunnut naapurimaassa? Minäpä olen ja tiedän, ettei sikäläinen juristi lähde munaamaan itseään lehdissä eikä muuallakaan…joten heikko oljenkorsi on bullskittiä! Yleensä asiat ei Ruotsissa jää puuheen tasolle…

Mutta ymmärsitkö tämän?

Si una persona es titular de un inmueble que ha adquirido como consecuencia de una donación o de una herencia, ¿cuál es el valor de adquisición que debe tenerse en cuenta a efectos de determinar (y en su caso declarar) si tiene obligación de declarar?

”Tanto en el caso de que el inmueble se hubiera adquirido por donación o herencia se hará constar el valor de adquisición, entendiendo por este el valor real del bien en el momento de su adquisición”

Lahjoitus tai testamentti tehdään juuri siksi, että siitä olisi jotain ”hyötyä”..vai mitä? Kysymys on hankinta-arvosta(valor de adquisición). Mistä luulet Espanjan verokarhun saavan tietoa ulkomaisista asunnoista,jos sattuvat kysymään? Vastaan itse: tietysti Suomen verokarhulta, joka tuskin voi antaa muun kuin asunnon verotus-arvon..vai mitä luulet? Vastaa Sinä,kun minä en tiedä….