asombrado y descocertado

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

…Ja minua suoraan sanottuna hämmästyttää ja kummastuttaa tämä Suomen SKITSOFREENINEN TILANNE: siellä äänestettiin maahanmuuttoa vastustava Perussuomalaiset-puolue suurella äánivyöryllá Eduskuntaan ja ihan samaan aikaa ja hyvin todennäköisesti nämä samaiset persujen äánestäját ovat sankoin joukoin muuttamassa itse pois Suomesta. Tänne, Espanjan aurinkomaille kultaa vuolemaan…

¿Ehhh..? Mistä kumman tiedonlaarista sie ’vanhatyttö’ esiinkaivelet näitä ”tilanteita”? 😕

Voin kyllä satavarmasti todeta, että yli kahdeksallakymmenellä prosentilla (>80%) Perussuomalaisten äänestäjistä ei todennäköisesti ole senkään vertaa varallisuutta, että he uskaltaisivat edes unelmoida Espanjaan muuttamisesta, saatika sitten että ihan aikuisten oikeasti muuttaisivat. Ja loputkin kaksikymmentä poikkeavat Epsanjassa vain lomareissulla. Ja vaikka muutama muuttaisikin, niin sekö se tässä nyt on se _juttu_?

Väitänpä, että PerSu’jen ääni-imurina toimi paljonkin enemmän se, että he vastustavat lisärahojen syytämistä EU:n pohjattomaan kaivoon, kuin että se maahanmuuttopolitiikka, joka oli jo neljä vuotta sitten samaa, ellei peräti nykyistä jyrkempääkin. Eipä vain silloin heille ääniä sadellut.

Koetapa nyt vaan niellä se poliittisen tappion katkera kalkki. 😉