Asiantuntemustako?

LINKKI

js1971
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.02.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 13

Tämä forum tuntuu noudattavan yleistä vallitsevaa ”nettietikettiä”, jonka mukaan tuntuu olevan oikeutettua mennä henkikökohtaisuuuksiin kirjoittelussa. Lähinnä minua ihmetyttävät Olé-lehden ja sen päätoimittajan herjaaminen, joka kertoo enemmän näistä herjaajista kuin varsinaisesta käsiteltävästä asiasta. Rakentava kritiikki on aina paikallaan, jota soisi näkevänsä eikä suoranaista solvaamista.
Jokainen medialukutaitoinen tietää, että kulloisenkin toimittajan kirjoittama artikkeli on täysin subjektiivinen tulkinta siitä, mitä toimittaja arvelee kuulleensa. Paras tietolähde on asianosainen itse, mutta asianosaiselta harvemmin kukaan vaivautuu kysymään asioiden oikeaa laitaa. Se tuskin näitä herjaajia kiinnostaa, motiivit lienevät toiset?
Ikävää on huomata,että täällä on noin valtavaa pahoinvointia, jolle täytyy löytää ulkopuolinen syntipukki. Vai onko kyse siitä, että tämä/nämä herjaajat haluvat viedä focuksen tarkoituksella omista toimistaan muualle? Ulkoistaminenhan on päivän sana 🙂 . Helpompi on osoitella etusormella muita, niin ei tarvitse keskittyä pitämään omaa tonttia puhtaana. Ehdottaisin jokaista keskittymään omien kulissien kiillotukseen, niin säästymme kaikki näiltä yhteen henkilöön kohdistuvilta vihanpurkauksilta.
Rakentavaa loppuvuotta kaikille!