Asiaa väärässä paikassa

LINKKI

IPT42
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 65

Voi Perlita – hyvä kun tuon purkauksen totuudellisuuksia ja syiden yleisyyksiä en todella tarkoittanut. Enkä kulttuurieroja. Toivottavasti osaisin tän kertoa riittävän selvästi että se ymmärrettäisi oikein.

Yrittäjyys Espanjassakin on taatusti kovaa. Ihmiset tyrkyttävät kaikenlaista palvelualalla toimivan toimitettavaksi riippumatta siitä, mikä toimiala on – olethan kieltäni taitava vieraalla maalla.

Alkaahan tuo ajan myötä kiristää pannua. Yleensä eri ammattikunnilla on jonkintasoista yhteistä ajan viettoa toisinaan. Näissä juttu lentää ”ja kuulit sä miten mulle kävi”- juttuja myös OMASSA SISÄPIIRISSÄ lentelee. Tuohan on eräänlaista paineiden/pettymyksien purkamista suurelta osin. Siellä voi pöllytellä tapahtumia ja jopa melkein-tapahtumia. Jutun kerrontakin luo jo ilmapiirin kevennystä ’vintillä’, mutta ellei ole sisäpiirissäkään tätä vapautta niin silloin on huonosti asiat. Onhan kavereina oman alan tuntijat.

MUTTA: ei niitä tavata huudella yleisille palstoille. Aina kun tuollaiseen törmään, se on viesti tutuillenikin ko. henkilön epäluotettavuudesta ja keskeneräisyydestä toimeensa. Haukannut liian suurta palaa.

Kun ja jos tapaan jossakin esim. palveluammatissa toimivan (olkoonpa miten pätevä ja tehokas hyvänsä) jolla roiskahtelee minne sattuu niitä purkauksia tai tarinoita pa*****ta ja kurjista asiakkaista, en todellakaan henno enää kuormittaa tuota työasioilla. Kyllä minä kannan niitä vähiä eurojani sinne, jossa muutkin hommaan liittyvät jutut eivät juokse vastaan. Liekö sellaisella sitten paremmin järjestetty oma latvahoito ja kyllä hänen kanssaan voi asioida.

Totta tietysti siellä asiat ovat erilailla kuin täällä ja mitä kauemmin olet siellä, sitä kauemmas loittonee maailmasi täältä. Tietty ne myös nähdään eri suotimilla. Mutta sama koskee niin siellä kuin täälläkin, kaikenlaiset purkaukset väärissä paikoissa purkavat sokkelisi muurauksia.

Toivon kaikkea hyvää alkaneellekin vuodelle joka ikiselle.