Arvoisa enoni

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Angelina
Angelina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.04.2010
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 35

Arvoisa enoni Espanjasta!
Olet nyt turhaan työntänyt nenääsi kymmeniä herneitä. Tuskin kukaan Sinulle näillä sivustoilla pahaa haluaa taikka tarkoittaa. Hieman hämmentyneinä seuraamme sivustojesi mainostamista, sillä en ainakaan itse niistä mitään uutta luettavaa, oivallusta taikka kokemusta löydä. On lähinnä yhden ihmisen yksinpuhelua ja päiväkirjamerkintöjä. Tekstit ja kommentit, kokemukset jne. pitkälti sellaisia, jotka jo monet meistä itse omassa elämässään läpikäyneet ja kokeneet. Koskee kokemuksia niin Suomessa kuin Espanjassakin…monella kirjoittajalla jopa lukuisissa muissakin maissa.

Mikäli oikeasti olet kiinnostunut rakentavasta kritiikistä, neuvoisin, että typistät blogiasi rajusti. Poista ne kaikki lukuisat otsikot ja keskity johonkin. Ei kukaan jaksa selata ja lukea jokaista alaotsikkoa. Minäkin kirjauduin tänään sivuillesi, mutta mielenkiintoni riitti vain yhden ”päiväkirjamerkinnän verran”. Otaksun, että olet nuori ja melkoisen kokematon, kuitenkin täynnä tarmoa ja ideoita. Se on hyvä asia, mutta keskity olennaiseen! Kerro omista, henkilökohtaisista kokemuksista, mutta älä jaa tätä tietoa lukuisiin alaotsikkoihin. Moni ikäisesi olisi varmaan kiinnostunut tietämyksestäsi ja ajatuksistasi. Siihen et tarvitse blogia, vaan voit tänne kirjoittaa elämästäsi Espanjassa ja jakaa kokemuksiasi. Edes teinityttäreni eivät jaksaneet sivustojasi lukea, vaikka kuinka maata fanittavat ja espanja.orgia lukevat!
Tämän sepustukseni tarkoitus oli positiivisessa mielessä lisätä kirjoitushalukkuuttasi, mutta myöskin kertoa, että se mitä ”luulet” ihmisten haluavan lukea, ei välttämättä kohtaa lukijoittesi ajatuksia.
Toivotan sinulle vilpittömästi mukavaa syksyä ja toivon, että näet kirjoitukseni rakentavana kritiikkinä, etkä ilkeänä kannanottona! Sitä sen ei ole tarkoitus olla! Kyllä meille monellekin erilaiselle kirjoittajalle rivejä löytyy täydennettäväksi 😉

Terveisin,

Siskontyttö pääkaupunkiseudulta 😉