Arnold

LINKKI

jerrypuu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.12.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 271

”Jep. Kummatkin yhtä ”vitsikkäitä” ja ”realistiviisaita”, mutta ikävä kyllä, rivien välistä paistaa vahingonilo, ilkeys ja oma katkeruus.”

Sinä kirjoitit noin, emme me. Minulle tuollainen Rozalindan tapainen avautuminen ja perheasioidensa puiminen jollain nettipalstalla tuntemattomille vastausautomaateille osoittaa melkoista vatipäisyyttä.

Jos ukko on saanut tarpeekseen jostain vinkumisesta? (siitä roosa ei ole kertonut) ja lähtee tuulettamaan omaa halkovajaansa kello 9 aamulla, niin muijansa alkaa selvittämään 23 illalla tälle asiantuntijalaumalle omia perhesuhteitaan, pidän sitä em. vatipäisyytenä.

Ja kerrankos on ukot huorilla käyneet, ja melkoisen harvoin niistä tämänlaista ulkoista asiantuntemusta löytyy.

Olisi mukavaa tutustua tähän pelimieheen

Ja tuon ilkeys- ja katkeruuskortin käyttö on osoitus että sinulla Arnold on tuo ikävä tapasi pelata omilla säännöilläsi, poikittaista mailaa ja polvitaklauksia 😉

Täällä Pto Moganissa ei kukaan ole vahingoniloinen, ilkeä saatika katkera, täällä positiiviset ihmiset viettävät positiivista elämäänsä, ja huvikseen kirjoittelevat näkemyksiään maailman menosta, osta Arnold löysempi pipo, sinkko euroo, spesöl prais ounli foor juu, pikoos juu aar mai veri best frend in finland