Armoa asianosaisille …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Juikka 67 on mielestäni täysin oikeassa. Jos meinaat jotakin saada aikaan niin eikun luuria kouraan. Eikä ne puhelut nyt niin kalliita voi olla, kun asiakin on tärkeä.

Toinen juttu on sitten semmoinenkin, että olisi hyvä itsekunkin ajatella muutoinkin sitä toista osapuolta. Jo siinä vaiheessa kun kirjoittelee kyselyitään. Tälläkin sivustolla on läjäpäin esimerkkejä niin avoimista kysymyksistä, ettei niihin pirukaan vastaisi vapaa-aikanaan. Saati kukaan välittäjä varmaan kiireidensä keskeltä.

Opetus: Jos kyselet sähköpostitse, älä sitten selitä, että jostakin päin kaupunkia, mutta kun et ole ennen edes käynyt, niin mistäköhän päin pitäisi, että osaisitteko neuvoa millä bussilla pääsee suomalaiselle koululle. Ja olisiko se sitten kahden vaiko kolmen makkarin, etkun tuo meidän Ville tahtoo kuorsata vai pitäisikö siellä olohuoneessa olla vuodesohva. Ja onko uima-allasta ja kuinka sen lastenaltaan laita on, onko siellä liukkaita rappusia. Ja onko pesukoneessa erikseen huuhteluaineen säiliötä. Että sellaista ihan tavallista asuntoa etsittäisiin eikä hinta saisi olla yli 400 sitten millään. Vastatkaa heti, minä täällä istun ja odotan.

Phah! Kuka noihin viitsii vastata kun potentiaalisia asiakkaita riittää muutoinkin ja illat ovat vapaat. Toivottavasti. Funtsikaa siis vähän.