Aristoteles

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 71 Aristoteles

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Tuolla kirjoitti:

Tässä pulinaboksissa haluaisin panna terkkuja Old Chapille sinne maapallon toiselle puolelle, Thaimaaseen.
Nyt on tilanne se, että kukaan ei sieltä sinun Fuengirolan kodin ikkunoista seuraa, onko meillä pyykit kuivumassa tai mitä me muuten touhutaan.
Miten lie sen hienon muuttohaukan pesinnän kanssa siellä sinun parvekkeella. Onko se pesä vielä paikallaan? Naapuriisi on valmistunut hieno kerrostalo ja ympäristöä on rakennettu niin, että tasokkuus on kasvanut todella hienosti.
Mutta se tärkein asia on tietysti sinun oma tilanne, häät ja kaikki hienot asiat. Tässä tulee onnittelut pikkuisen myöhässä mutta sitä enemmän sydämestä.
Tiedän, että olet Joulupukin hyvä kaveri. Fugen kansainvälisillä päivillä 1.- 4. toukokuuta Joulupukki on taas paikalla tuomassa ”love and peace” ja muita hyviä juttuja ihmisille.
Ei muuta kun terkkuja sinne Thaimaaseen Sinulle ja vaimollesi.

Taustoja tuntemattomille on ehkä hyvä aluksi kertoa, että meillä Aristoteleen kanssa ovat espanjankotimme näköyhteydessä korkeiden kerrostalojen huipuilla niin, että voin katsastaa oman työhuoneeni ikkunasta heidän apukeittiönsä ulkopuolelle kuivumaan ripustellut pyykit. Joskus sitten olen Tuulaelle lähettänyt meilin, että ota jo ihmeessä ne kuivuneet puhtoiset pois sieltä liehumasta.

Tuulihaukka (falco tinnunculus) on puolestaan tullut munimaan mun parvekekompleksini betoniseen kukkalaatikkoon jo kolmena keväänä perättäin ja tänäkin vuonna uskon sen toistuvan.

Ensin tulevat munat ja sitten syntyvät tiput …

Ja kun olen jutellut tipusille päivittäin vauvasta alkaen osallistuen myöhemmin myös ruokintaan (lihasta ne tykkää), niin väkisinhän ne linnut kanssani kesyyntyvät niin, etteivät enää pelkää. Epäilen lisäksi, että poikueesta aina joku on se, joka tulee seuraavana keväänä pesimään päätellen siitä, että toinen vanhemmista on ollut toisesta vuodesta alkaen rohkea ja tuijottelee mua kuin vanhaa tuttua.

Tässä vielä juttutuokio pian poislentävän poikasen kanssa keväällä 2006 – ja ihan totta, tuo rohkein niistä peräti kujerteli takaisin kuin jutellen, että semmoisiakin kumppaneita on siellä Espanjassa.

Ja sitten takaisin nykyarkeen.

Joo, kivaa vain että alue kohentuu entisestään. Muutos on ollut melkoinen viimeisten kymmenen vuoden kuluessa, jolloin olen siellä ollut. Ja kesäkuussa tulemme jälleen paikalle, kun nyt siellä vuoden verran kotiamme vuokrannut mukava perhe (tuttuja orkkisoppalaisille) on lentänyt takaisin Suomeen. Ehtivät kuitenkin hyvin sitä ennen nähdä lintumaailman ihmeet ja Aristoteleen nimettömätkin roikkumassa siellä pyykkinarullanne.

Joulupukista täytyy vielä sanoa, että tuskin olisi ukko voinut soveliaampaa sanansaattajaa aatteilleen saada kuin Aristoteles, joka on harvinaisen hyvä ihminen ja ahkeroi kokonaisen kansakunnan tunnettuuden ja myönteisen maineen hyväksi siinä samalla, kun levittää niitä Joulupukin kirjeitä omiksi ansioikseen.

Kaipuuta … ajoittain kaipaan Espanjaan kovastikin, mutta toisaalta mulla on täällä taikamaassa niin paljon hyvää ympärilläni, että ikävää ei helposti pääse syntymään. Parasta tietenkin se, että kykenen elämään mitä parhain mukavuuksin vierihoidossa semmoisen ihmisen kanssa, jolla on hyvä sydän.

Kiitos terkuista tänne ja vähintään saman verran meiltä molemmilta sinne. Teille molemmille, mutta toki myös muille mukaville ihmisille, joista toivottavasti tapaamme mahdollisimman monet sitten taas. Niin tahtoisin.

Aamu etenee täällä jo hyvää vauhtia ja kohta iskeydyn kiinni työni rippeisiin. Tänään tulee valmista ja sitten huilataan – joskin tehdään kaikenmoista muutakin. Hyvillä mielin tuommoisten lämpöisten terveisten saattelemana. Oli siis mieluista luettavaa – love and peace!

Hyvien ihmisten ystävä – OC