Apuva

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
kris kirjoitti:

Jokaiselle, joka tekee toimistotyötä suosittelen terapiaksi myös Camara Café sketsejä (talvikaudella yhdeksän maissa Telecinco, ma-to ja löytyy myös DVD:nä, siiná on laitettu muka jonkun toimiston kahviautomaattiin piilokamera ja sketseissä vaan kollegat juttelee siitä, mitä firmassa tapahtuu.

Apua!
Tuo on painajaiseni, nimittäin aina ennen suosikkisarjojani Mentes Criminales ja C.S.I. tuutista tulee Camara Café, eikä miltään kanavalta mitään muuta.
Toisaalta vaihdoin ”vakaumuksellisista” syistä pois konttuurialalta jo opintojen lopussa, joten ei kai ihme jos ei iske.

Mitä tulee Serranoihin, niitä nauhoittelen VHS:lle päivittäin. Nuoriso on auttamattomasti koukussa, olen jo ajatellut ostaa DVD:nä jotta voivat katsella enemmän.
Tykkään kovasti itsekin Serranoista, muistuttavat vähän karrikoituna meidän perhettämme, samanlaista söhellystä aamusta iltaan, mutta en seuraa jokaista jaksoa.
Nauroimme esikoisen kanssa illalla kippurassa kun huomasimme kuulostavamme ihan Serranoilta yrittäessämmä puhua toisiamme kumoon.
Valitettavasti espanjalaisistakin osa on yhtä flegmaattisia kuin monet suomalaiset, mutta onneksi vielä löytyy ”Serranojakin”.

MUOKS:
Nettipuodista kyllä löytyi Serranojakin, mutta myös Mentes Criminales ja täydellinen C.S.I salkku houkuttivat, Houset meillä jo onkin DVD:nä.
Minulla on paha tapa tykästyä joidenkin sarjojen ”tyyppeihin” kuten C.S.I.n harmaa ”Gris” ja Mentes Criminalesin IIIIHANA ”Hotch”, no Housen-setä (kuten tyttäreni häntä kutsuu) on muuten vaan symppis.