Apua työnhakuun ja asunnon etsintään

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Elokuussa Barcelonaan :) Apua työnhakuun ja asunnon etsintään

LINKKI

annaleena
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 21.10.2006
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 97

Infojobs.net -sivusto on erittäin käyttökelpoinen työpaikan hakuun Barcelonassa. Itse olen sitä kautta saanut pari työpaikkaa ja vielä enemmän haastattelukutsuja. Hyvä paikka aloittaa esim. joku monista call centereistä. Niihin etsitään suomea äidinkielenään puhuvia, jotka hallitsevat myös englannin. Tietenkin, mitä useampi kieli on hallussa, sen helpompaa on saada paikka. Hae näiltä sivustoilta paikkoja vaikka hakusanoilla Finnish tai finlandes.

Toinen sivusto, mitä Barcelonasta töitä etsiessä kannattaa selailla, on http://www.loquo.com. Siellä on todella sekalaisia työtarjouksia, mutta joukossa muutamia oikeasti hyviäkin. Nykyisen, vakituisen (ja todella hyvän) työpaikkani löysin tämän sivuston kautta. Täälläkin voit kokeilla hakua Finnish tai finlandes.

Erityisesti pohjoismaalaisille suunnattuja töitä löytyy myös Barcelonan Skandinaavisen klubin ilmoitustaululta, http://www.clubescandinavo.com. Valitettavasti näitä sivuja ei jostain syystä ole päivitetty pitkään aikaan.

Voit ottaa yhteyttä myös rekryfirmaan Talent Search. Heidän kotisivut on osoitteessa http://www.talentsearchpeople.com/index.php?lang=en&page=en_tsp. He etsivät usein eri Euroopan maista natiiveja eri työtehtäviin (helpdesk, respa, puhelinmyynti jne).

Asuntoja kannattaa katsastaa myös tuolta loquon sivuilta (www.loquo.com) tai osoitteesta http://www.idealista.com. Vuokrahinnat täällä on hurjan korkealla; huone kimppakämpässä 300-400€, ja yksiöt alkaen 700€ (+puolen vuoden vuokratakuut).

Onnea työnhakuun ja tervetuloa tänne Barcelonaan! Jos haluat tietää jotain lisää, kysele ihmeessä!