anteeksipyyntö

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

No nyt on minullakin ihan syytä ripittäytyä. Normaalistihan olen niin puhtoinen pulmunen, ettei mitään tunnustettavaa ole ;). Maidelta erityisesti haluan pyytää anteeksi, kun loukkasin. 🙁 Ei ollut tarkoitukseni. Myöskään ei ole tarkoitus astua kenenkään varpaille ja alkaa liikaa sooloilemaan. Yritin perustella tuolla toisaalla jo vaikka mitä, mutta tässä teille taustoja.

Olen täällä sivusta seurannut kaikkia keskusteluja ja käynyt uudelleen läpi vanhoja keskusteluja. Tarkoituksena oli tiivistää orkin sisältöä jonkinlaisen ”dokumentin” muotoon. Siis ihan omaksi iloksi ja ajankuluksi, ilman kaupallista tavoitetta. Teatteriharrastuksen vuoksi. Siinä olisi ollut minulle ajankulua taas vähäksi aikaa. Kuitenkin ystäväni, joiden kanssa oli tarkoitus tätä projektia lähteä toteuttamaan joutuivat heittämään hanskat tiskiin, yhden äiti kuoli, toinen sairastui itse jne.

Joten huomasin taas, että minulla on ylimääräistä aikaa aina välillä. Joten miksei sitä sitten alkaisi kuluttaa aikaansa täällä Orkissa vieläkin enemmän. Nettiriippuvuutta voidaan kaiketi verrata jo alkoholismiin. Liekö minulla jo vähintäänkin huolestuttavia oireita… Se anonyymit orkkarit olisi pitänyt jo perustaa, mutta eihän sairastunut itse voi itselleen hoitoa järjestää?

Katsotaan nyt miten nämä kaiken maailman pizzalaatikot täällä lähtevät etenemään… erästä monella sivustolla tunnettua kirjoittelijaa 😉 lainatakseni:

Old kirjoitti:

Tarvitaanko rippituolia ja jos ei, niin sittenhän tämä kuihtuu itsekseen, jos kaikki ovat siitäkin samaa mieltä.

Eli samaa mieltä tästä uudesta lootasta, jos sitä ei kaivata niin kai se unohtuu ja jää historiaan. Heti huomasin itsekin yhden erittäin huonon puolen uudessa nimessä; kaikkien näppäimistöstä ei löydy ääkkösiä 🙁

Mutta se oli sellainen osittain tarkoituksellinenkin provosointi. Saadaan ihmiset kirjoittelemaan 🙂 ja taas pieni kouhahdus kaiketi puhdistaa ilmaa. Toivottavasti. Itse koitan taas keksiä jotain muuta tekemistä ja kirjoittelen Orkkiin taas hetken verran vain Espanja-aiheista höpinää… tai sitten en… 🙂

Syntieni puhdistukseen määrään itselleni nyt 100 klikkausta, sanokaa jos se ei riitä 🙂

PS. niin ja sorruin minäkin siihen syntiseen 24:een, vähän aikaa jouduin etsimään, että missä siellä kirjoitellaan, mutta löysin ja sain hyvät naurut. En mene toista kertaa, ei ollut sen arvoista. Tuleekohan tästä sitten vähintään 10 klikkausta lisää?

PPS. Suoriksella on muuten todella kaunis uusi avatar!