Anteeksi, mutta

LINKKI

vier
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.07.2006
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 119
Perlita kirjoitti:

Tarkoitus oli esimerkkien kauttaa saada framille niitä seikkoja, joita meiltä enemmän tai vähemmän säännönmukaisesti pyydetään. Olen tehnyt monia noista pyydetyistä asioista ja saatanpa tehdä jatkossakin. Ongelmana/ haasteena tässä on se, että kun ilmaiseksi tehtävän työn määrä ohittaa korvattavan työn määrän niin tulee hyväksikäytetty olo ja nälkä. Jopa Suomessa muistaakseni sanotaan ”Kissa kiitoksella elää”

Jos aina vaan täytyy antaa ilman, että saa mitään käyvät voimat vähiin.

syön samalla asiointitoimiston tai ammattitaitoisen tulkin leipää tekemällä heidän työtään joko ilmaiseksi tai pelkän kiitoksen varassa ja lapsiperhe jää ilman asuntoa samalla kun me menetämme yhden potentiaalisen asiakkaan ja sitä kautta toimeentuloamme.

Pidetään nyt kuitenkin mielessä se, että yrittäminen on liiketointa, ei hyväntekeväisyyttä.

Anteeksi, mutta jos tosiaan on noin, kuin yllä olevissa lainauksissa kirjoituksestasi lukee, niin miksi ihmeessä teet työhösi kuulumattomia asioita ja vielä ilmaiseksi? En usko, että kukaan toinen yrittäjä jatkuvasti käyttäisi omaa aikaansa korvauksetta hoitamalla asioita, jotka eivät edes kuulu toimenkuvaansa. Tai jos tekee, niin ei pitäisi sitten valittaa, kun kerran itse on ongelmansa luonut.

Jos et halua tehdä noita ylimääräisiä juttuja, niin avaa hyvä ihminen suusi! Jos ne asiakkaat lähtevät ovet paukkuen, niin varmasti palaavat, kun huomaavat, ettei kukaan muukaan niin tee, tai jos tekee, vaatii itselleen kuuluvan korvauksen.

Joka itselleen kuoppaa kaivaa, se katajaan kapsahtaa.