Anteeksi!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Aileena kirjoitti:

En todellakaan ole idiootti vaan todellakin keskivertoa parempi internetkäyttäjä. Yritin asennoitua normaalikäyttäjän asemaan. Por que mua tai ketään muutakaan pitää kusettaa siksi ettei ole ammattilainen.Haloo taas kerran kerran Devspain, joka ja hän ei koskaan vastaa näin asiaan, koska ammattilaisilta puuttuu ylimielisyys.

Hieman sekavaa, mutta kai minua kehuttiin tuossa??? Vai oliko nuo haukut minullekin?

No, autonvuokrauksesta sen verran voin sanoa, että:

1) On luonnollista, että nettipalvelu on tehty ”normivuokrauksia” varten ja pitkäaikaiset vuokrat eivät löydy järjestelmästä ihan siitä syystä, että hinnoittelu on niiden osalta erilainen (edullisempi ja tapauskohtainen)

2) Espanjan laki estää ”ylipitkät” autonvuokrat. En muista oliko raja lakiteknisesti yli 1kk, joten on tehtävä hieman kikkailua asian suhteen…

3) Kannattaa siis soittaa ja neuvotella, varsinkin kun toisessa päässä (Autokatti) on suomalainen myös, joten kieliongelmaa ei tule.

4) Kannattaa myös pyytää sovitut asiat paperille, ettei tule sitten palautuksessa jotain polttoainelisiä tai muita kuluja jne.

5) Lukekaa se vuokrasopimus. Huomatkaa, että sopimuksen nimikirjoituksen kohdalla lukee: ”olen lukenut ja ymmärtänyt sopimuksen ehdot”!