años pasan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto valittajat años pasan

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
tuisku kirjoitti:

…negatiivista..sitahan ”sanaa” ei taalla nakojaan saisi Espanjasta kirjoittaessa kayttaa.Espanjassahan KAIKKI on niin paljon paremmin kuin Suomessa..joka on tays PASKAMAA ja Paskaa jengia…

Hmmm? Olisikohan nyt käynyt niin hassusti, että olet ymmärtänyt jotkut sarkastiset kannanotot aivan tosissaan kirjoitetuiksi?
Se ei tietysti sulje pois sitä mahdollisuutta, että jotkut sarkastisilta vaikuttavat kirjoitukset olisivatkin aivan vakavalla naamalla kirjoitettuja.

tuisku kirjoitti:

Siitakin porukasta mita taalla 4 vuotta sitten oli,vain muutama meista viitsii enaa edes kayda vilkaisemassa mita taalla ”tapahtuu”…ja paivapaivalta tama TIETOTOIMISTO saa porukan taalla vahenemaan.

Olisikohan asian kanssa mitään tekemistä sillä, että neljä vuotta on keskusteluryhmäkirjoittelussa suhteellisen pitkä jakso, jonka aikana saattaa jo useakin kirjoittaja kyllästyä jopa omiin kirjoituksiinsa? Etenkin, kun ja jos pysytellään vain yhden forumin puitteissa.
On ehkä hieman itsekeskeistä vaatia, että jotkut muut kuin itse, pitäisivät mielenkiintoa yllä juuri minun haluamallani tavalla.

”Tietotoimisto” (vaikka sitten hevosmiesten) syntyy tällaisesta keskustelualueesta jo aivan siksi, että kun espanjatietoutta etsiessäsi näpyttelet googleen ”Espanja”, niin johan on heti ensimmäisten hakutulosten joukossa linkki sivustolle Espanja.ORG. Sitten kun joku ihmettelijä kysyy jotain Espanjaan liittyvää, niin saattaapa hyvinkin käydä niin hassusti, että joku menee ja vastaa mainittuun kysymykseen. Olisiko kenties parempi pidättäytyä vastaamasta? 😕

tuisku kirjoitti:

Tulevaisuudessa Orkki ehka tuleekin ”kuolemaa” ja tilalle tulee sitten ME ESPANJASTA KAIKEN TIETAVIEN sivut…

Hmmmm? Nyt kun kerran ideaa ehdotit niin…. Ylläpito hoi, olis vähän asiaa..! 😀 😀