Anonyymi mielipiteiden

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 32 Anonyymi mielipiteiden

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ronkeli
ronkeli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

Anonyymi mielipiteiden vaihto tai kommentit menevät usein loukkaaviksi, ja aina se keljuttaa & sattuu, vaikka itsekin on kirjoittanut nimimerkillä.
Juuri siksi ymmärrän Ivankan anomusta saada tälle tutulle ja kiinnostavalle foorumille se oma osionsa, jonne voisi kokoontua samanhenkisten kanssa jakamaan vaikka Espanjan kokemuksia. Tai päivän tapahtumia. Tai ihan noin vaan.
Meillä kaikilla on oma ystäväpiirimme, mutta silti on kiinnostavaa jutella täälläkin. Asiatietoakin löytyy paljon.
Espanjaorkin lisäksi olen rekisteröitynyt myös Saksan suomalaisten foorumille. Ja nämä riittävätkin, sillä onhan oikeaakin elämää ihan tarpeeksi.

Tietenkin Ivanka voisi kirjoittaa netissä omaa blogiaan, jolle pääsee vain salasanalla. Noin teki esikoisemmekin ollessaan vaihto-oppilaana. Mutta juuri Espanjaorkin suojaavien siipien alle olisi minunkin mielestäni kiva perustaa sellainen suojattu osio, johon voisi osallistua ilman närästystä. Mutta luultavasti se on vaikeaa, sillä esim. minä en ota yksityisviestejä vastaan, joten en kai saisi sitä salasanaa mistään.
Tämä www on aika pelottava juttu… googletin joskus huvikseni nimeäni, ja huh, ruutuun ilmestyi montakin linkkiä, vaikka olen vain ihan tavallinen maijameikäläinen.