Annoin ennen lentoja Patulle

LINKKI

Perrito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Annoin ennen lentoja Patulle rauhoittavia mutta en sitten tiedä että vaikuttiko ne koska en ollut itse näkemässä. Ajomatkalla Helsinkiin annoin kans niitä mutta aivan liian vähän sillä ne eivät auttaneet yhtään. Soitin sitten tätin eläinlääkäri miehelle ja kysyin annostusta ja annoin maksimin n. 30min ennen lentoa sillä unohin antaa sen aikaisemmin, hups..

Aijon antaa nytkin rauhoittavia kun lennetään Alicanteen, vaikka eihän lento ole edes pitkä, mutta jos se edes yhtään auttas. Ja en ole huomannut sivuvaikutuksia niillä joten miksei..

Suurkaupunki oli mielestäni aika järkytys Patulle ja hinalenkit olivat kauheita. Onneksi minulla oli vedonesto panta Patulle sillä muuten en olisi jaksanut niitä lenkkejä sillä minun hermorakenne ei ole ihan paras mahdollinen noissa jutuissa. Madridissa ei ollut kyllä muuten ongelmia. Nyt kun ollaan Vilanovassa ensimmäisellä viikolla oli ongelmia sillä Patu saattoi yhtäkkiä vaan pelästyä jotain enkä minä huomannut yhtään mikä sen olisi voinut laukaista. Patu on paukkuarka mutta minä en kuullut mitään ääniä ennen pelkotiloja. Nyt asiat ovat kuitenkin hyvin ja Patu ei ole ollut peloissaan moneen päivään yhtään mitään. Uskosin että se oli vain jotain alkuhermostusta.
Täällä Patu rakastaa uimista meressä ja on aina aivan innoissaan kun mennään rannalle. Täällä on tosi paljo koiria rannalla tähän aikaan, en tiiä sitte miten kesästä kun siellä on ihmisiäkin, pitää tarkkailla tilannetta että miten paikalliset siihen suhtautuu.

En tiedä oikein mitä matka opetti. Ehkä sen että Patu ottaa tilanteet vastaan aika hyvin ja että ei ehkä ookkaa ihan niin kauhia stressaamaan mitä luulin. Olin ihan ihmeissään kuinka hyvin lennot sujuivat ja kuinka normaali se oli otettuani sen kopasta pois. Oikein hyvin täällä pärjätään vaikka Patu onki hätää kärsimässä noitten pikkupiskien kanssa joita omistajat pitävät irti mutta jotka eivät ole kurissa.. Muutaman kerran on saanu hätistellä niitä pois ja kerran jopa perskarvoista olla irrottamassa. Mies kyllä räjähti nauruun ku ikivanha pikku chihu yritti rähjätä Patulle ja Patu oli ihan kysymysmerkkinä tilanteessa 😀

Jos tulee kysymyksiä niin voi esittää, vastaan mielelläni minusta on yhtään apua.
Kuin pitkään olette Madridissa? Minä palaan Madridiin kesäkuun lopussa pariksi kuuksi. En tiedä työskentelenkö vai vedänkö lonkkaa. Jos jotain löytyy niin sitte työskentelen 🙂