Anna Maija

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Anna Maija,

Näin on, ja samalla he kieltävät eläinten kaytön missä tahansa julkisessa näytöksessä. En yhtään ihmettele liikettä ja tätä on odotettu siitä lähtien kun Hugo Chavez tuli valtaan. Hugo Chavez, monen mielestä yksi maailman korruptoituneimmista diktaattoreista, määräsi henkilökohtaisella mahtikäskyllä härkätaistelun kieltoon. Eikä siinä kaikki, vaan tämä käsky on liitetty noituuden poistamiseen maasta, aivan, josta olit varmasti myös tietoinen. Noituuden poistaminen Caribian alueelta eläinrituaaleineen on siis myöskin diktaattori Chavezin tähtäimessä. Nämä linkitetään siis Chavezin päässä toisiinsa, hiukan kuten saippua ja suola.

Diktaattorimme Chavez on saanut aikaan muutakin mielenkiintoista maassaan kuten poliittisten vankien lisääntymisen, ihmisoikeuksien jatkuvat loukkaukset, maan suhteiden rapistumisen suurimpaan osaan ulkomaista, mutta maan suhteiden paranemisen Pohjoiskoreaan, Kiinaan, Iraniin …joista jokaisen kanssa hän on aloittanut asekaupan.Näistä maista ovat varmasti kaikki mielestäsi ihmisoikeuksien tyyssijoja. Maan johto, siis Chavezin hallitus, on myös saanut asevarustelun päälle Karibialla koska esimerkiksi Kolumbia on joutunut maan uhkauksien uhriksi viimeaikoina, ja pienimuotoisia taistelujakin on käyty maiden välillä.

Hienoa että olette saaneet kannattajaksenne ja te kannatatte yhtä maailman kieroimmista Diktaattoreista isolla D kirjaimella.

Voin vain sääliä Venezuelaa tällä hetkellä, heidän upeita ihmisiään, mihin ihmisen julmuus ja kierous voikaan johtaa maassa jossa korruptio lisääntyy päivä päivältä.Täältä lisää maan ihmisoikeustilanteesta: http://www.hrw.org/americas/venezuela

Annat juuri tukesi kansaa sortavalle raa`alle sekä epäinhimilliselle despootille.

Mutta mitäpä ristiretkenne eteen ei kannattaisi tehdä … jopa ihmisoikeuksien kustannuksella. Mutta kuten aina, eläinten oikeudet menevät mielestäsi ihmisoikeuksien edellä.