Alternative

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Bilenurkka 1! Alternative

LINKKI

illuusia
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.07.2006
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 124

Jos ei tälläiset paikat kiinnosta niin mihis sitten mennään? Kun tietää mistä ettii löytyy Fuengirolastakin muutamia mahtavia vaihtoehtoisia illanvietto paikkoja.

Jazzin ystäville suosittelen Piramides -hotellin vieressä olevaa jazz/blues baaria Sal’s Paradise. Live esityksiä ainakin joka perjantai ja lauantai ja joskus myös keskiviikkoisin. Monet aloittelevat bändit tulevat tänne esiintymään ja näyttämään mistä ovat tehty. Genret ovat yleisimmin jazz/blues/rock -henkistä. Suomalaisiakin esiintyjiä löytyy. Todella hyvä mesta. Jos olet bändissä ja pokka riittää niin käykää kyselemässä vapaita paikkoja heidän kalenteristaan. 😉

Raskaamman musiikin ystäville löytyy myös iloa. Castaways löytyy Funkun discojen takaa pikkukujalta. Ei hätää kyllä sinne uskaltaa mennä, vaikka pikkukujista on varoiteltukin. Paikka on pieni ja istuma paikkoja on aika niukasti, mutta mahtava meininki korvaa sen. Musiikki on pehmeämmästä rockista raskaampaan metalliin asti. Musiikkia saa toivoa, mutta kiireisimpinä iltoina siinä saattaa kestää kauan. Paikan erikoisuus on mahtava Diesel. Ei tämä ei ole samaa kamaa kuin Suomessa myytävä, tämä on ihan oma erikoisuus. Juomaan tulee mustaherukkamehutiivistettä, kaljaa ja siideriä. Tiedän, se ei kuullosta yhtään houkuttelevalta, mutta kun maistat niin et voi olla ilman. Tuopillinen tätä ihanuutta maksaa 4€.