Almeria

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Hola! Almeria

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä hierbabuena
hierbabuena Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.04.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 11

Kiitos kaikille hyvästä vastaanotosta. OC (voin kai käyttää tätä lyhennettä vaikkei vielä tunnetakkaan:-)) Almerian valinta asuinpaikaksi oli aika luonnollinen. Kun tapasimme, tuleva vaimoni opiskeli Almerian yliopistossa, joten asetuimme joksikin aikaa kaupunkiin. Tarkoitus oli myöhemmin muuttaa johonkin hieman isompaan kaupunkiin… Kävi kuitenkin niin, että minä tapasin toisia saman alan ihmisiä, sain muuteman pienen projektin tehdäkseni (samaan aikaan olin töissä baarissa) ja kohta huomasin tekeväni päivittäin baski ystäväni kanssa töitä. Näin on nyt menty pari vuotta ja kun kaikki tuntuu toimivan enemmän tai vähemmän hyvin ollaan vaan jämähdetty.

Yleisesti ottaen viihdyn täällä Almeriassa todella hyvin. Ilmasto on lähes aina hyvä, ihmiset mukavia ja provinssi on karulla tavalla kaunis. Välillä tosin tulee pakonomainen tarve lähteä suurempiin kaupunkeihin, mutta ainakin toistaiseksi on ollut aina mukava palata kotiin.

Luin jostain, että olet nykyään Thaimaassa? Missäpäin Thaimaata oleilet?

Kirppuli: ”… onko espanjassa metalliteollisuutta kuinka paljon ja minkälaista?”

Aika laaja kysymys, Käsittääkseni metalliteollisuus on yksi pääelinkeinoiksikin mainittu Espanjassa. Voisin siitä päätellä että löytyy aika paljon. Itse teen parhaillaan yhtä proggista eräälle valimolle, joka sijaitsee Pohjois-Espanjassa. Luulen, että suurin osa alan teollisuudesta löytyykin juuri tuolta suunnalta ja voin vaikka seuraavassa palaverissa kysäistä asiasta jos ne ei ole mulle liian äkäisiä.