Älkää viitsikö!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 24 Älkää viitsikö!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kyllä rupattelu aina työnteon voittaa, mutkun nyt tarttisi olla tässä koneen äärellä ahkerana ja kirjoitella työasioita. Sitten kun laiskottaa (arkisin ja sunnuntaisin sekä joskus lauantaisin) on kiva syöksyä tänne Orkkiin katsomaan, miten suomalaisten elämä sujuu maailmalla (kotimaassa, Australiassa, Itä-Saksassa, Ruotsissa ym. ja joidenkin jopa Espanjassa).

Tshuh sulle Ivanka. Blogin kirjoittaminen on raskasta puuhaa, kuten varsinkin sinä tiedät. Mun pitäisi joo, sitä on pyydetty privaatistikin ja silleen privaatisti meinasin jatkaakin, mutta sekin on tyssähtänyt omaan läsähtäneisyyteeni. Ja yksi tärkeä pointti tänne Orkkiin kirjoittamisen esteenä on mielestäni se, että olen enemmän ja enemmän suhtautumassa espanjansuomalaisuuteeni varoen. Tunnen mielihyvää täällä Thaimaassa. Tällä hetkellä elän kuin kahden maan rajalla, jalka kumpaisessakin. Elämäntapanikin ovat jakautuneet kahtia sillä huomaan eläväni täällä jollakin tavalla toisin kuin Espanjassa, johtuen toki osittain siitä, että täällä elän kaksin.

Joten, kun Orkki on kuitenkin Espanja-keskeinen sivusto, on vaikea mennä edes turistina kertomaan miltä Thaimaa tuntuu. Kun täällä tuntuu mulle niin moni asia hyvältä. Huonompikin, kun yritän katsella kaikkea silleen, että varmasti itse tykkäisin ja niin tykkäänkin. Jopa turhan kova kuumuus on hyvää, kun sen suhteuttaa. Ja kun kaikessa on kaksi puolta, niin kummasta sitten lopulta kertoisin, kun kummasta tahansa kertoessani tulee sitten esille se mitä se mainitsemasi blogiystäväkin aristelee – tietoviisaiden nälvintä, joka voi olla myönteisen rakentavaa tai parannuksiin ohjaavaa (vaikka olisikin kiusallisen ikävästi sanottu) tai sitten vain oman hännän nostoa – valitettavan usein vain ilman päätä saati sitä häntää.

Rakkaat lukijani. Päätän tällä kertaa pälpätykseni tähän.
Inhotkaa tai rakastakaa. Tottakai: Minä tykkään Toikelasta – se lienee pakko sanoa.
Sitä ei ole pakko sanoa, että Ivanka on minulle ehdottomasti … (sitähän ei ollut pakko sanoa).

Ja senkin sanon, että Orkki vilisee minulle mieluisia tyyppejä. Kaikista en voi tietenkään tykätä yhtä paljon mutta uskokaa tai älkää, jopa aggressioita herättävät idiootit ja vätystelevät juntit saavat mieleni usein liikkeelle silleen, että en voi muuta kuin ihailla niitäkin kykyjä tykäten silleen ihmisistä. Ja väärinkin saatan käsittää, kuten on moneen kertaan todistettu. Ja huitoa itse harhaan, mutta silti meinaan edelleenkin pyrkiä olemaan ensisijaisesti oma itseni.

Joka ei taaskaan osannut päättää pälpätystään siihen mihin piti.

Mutta nyt. Rahaa, ravintoa ja rakkautta kaikille tasapuolisesti – paitsi niille, jotka eivät viitsi tehdä itse vähääkään sen ansaitakseen. Eläköön porvarihallitus! Ja kauan eläköön Orkki, joka tarjoaa meille avoimen temmellyskentän. Eläköön myös itselleni kaikesta siitä hyvästä, josta tunnen omakohtaista mielihyvää. Mitä maailma menettääkään sitten, kun minua ei enää ole…

Toivottavasti Suoratukka saa tänne Orkkiin sen jutun, josta selviää minullekin mitä tekevät omaiset sitten, kun vanhus kuolee ulkomailla. Voi-voi, tosin olen aina ihmetellyt, miksi kuolleita ruumiita pitää lennätellä kalliisti ympäri maapalloa. Koko pallohan on periaatteessa samaa maata. Poltettakoon siis minut tuhkaksi ja ripoteltakoon virran vietäväksi juuri siellä missä satun kupsahtamaan ja itkeköön kukin itsekseen sitten siellä, missä itse haluaa. Eikös ole hyvä niin?

Jokohan nyt saisin päätettyä pälpätykseni tähän?

Espanjansuomalainen Thaimaassa.
Oman elämänsä legenda.
Iso pieni ihminen.