Alarma

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Frank
Frank Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255

Meillä on soppari Fuengirolassa Alarman kanssa. Tulevat paikalle kokemuksien mukaan noin viidessä minuutissa kutsusta tai automaattihälytyksestä. Lisäksi laitoin itse keittiön ikkunalle nettikameran (120e), joka kuvaa oven edustaa ja lähettää tapahtumasta emaililla kuvasarjan. Tiedän siis todistettavasti, että siivooja käy paikalla parin päivän välein!

Itse laitteiston näppäimistössä on poliisi/palokunta/ambulanssi/vartija -napit. Nämä ovat erittäin hyvät jos jotain sattuu. Nappia painamalla tulee aina vartija ja Alarma hälyttää poliisin, palokunnan tai ambulanssin. Jippo on siinä, että jos puhelimella soitat vaikkapa ambulanssin siellä kysytään kenelle, miksi, mikä NIE, paljonko kello ja kuka maksaa. Tästä on kokemusta. Nappia painamalla kaikki tapahtuu itsestään.

Muutamia ryöstöjä ja varkauksia on tullut tarinana vastaan ja neilikkatytöltä olen itse varastanut neilikoita, mutta siihen se on jäänyt. Toki varovaisempi pitää olla kuin Suomessa, mutta monet jutut antavat sellaisen kuvat että Espanjasta on tulossa toinen Venäjä. Ei se nyt ihan niin ole.

Näkyvä vartioinnin hoito pelottaa rosvot muualle. Miksi valita vaikeampi kohde kun helppojakin on?