älähäm-sää-sähläm

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Kuuntelepa Arnold itseási:

”Summa summarum: En siis nyt alkuunkaan ymmärrä, että mitä ihmeen ”uutta” tällaiset televisiokanavat ja niiden ohjelmat voisivat antaa minulle? Siis jotain sellaista ”uutta”, jota en jo melko nuukaan näistä riemuidiooteista aiemminkin tietäisi. Tappaminenhan heillä alvariinsa on se ykkösjuttu. Kaikenlainen hauskanpito sekä tanssin, laulun, musiikin, maalaustaiteiden ja kaiken kauneuden esiintuominen on ankarasti, kuoleman uhalla kiellettyä.

Kanavien rahoittajina ja tuottajina toimivat ääriuskonnolliset ainekset, jotka pyrkivät tekemään koko maailman fundamentalisti-islamilaiseksi, jos heille vain hiukankin sellainen mahdollisuus suodaan.

Siis mitä helvettiä tarkoittaa esimerkiksi ”positiivinen viha”? Xittu! Minä en ainakaan käännä toista poskea. Minä käännän varmistimen pois päältä.”

Ja toisessa repliikissä:
”Aivan niin. Vihollisesi. Minäpä muunakaan voisin pitää sellaisia ihmisiä jotka ovat valmiit tappamaan minut minun tavallisten länsimaisten elämäntapojeni ja ajatusmallieni vuoksi? Eivät sellaiset ihmiset ystäviäkään ole. Mutta kyllä se jeesuskin yksi pölkkypää oli, kun käski rakastamaan vihollisia ja kääntämään toisen posken. Enpä nimittäin tykkää siitäkään tyylistä. Enkä käännä.”

Juu… kuuntelen aivan sujuvasti, ja hyvin kuuluu. Juuri tuota mieltä olen, jota kirjoitinkin. Itsepä vain luet tuota kuin ”Piru Raamattua/Koraania” ja kiinnität tekstin painopisteen sinne, mikä sinun omaa agendaasi eniten ajaa, unohtaen kaiken muun kirjoittamani.

vanhatyttö kirjoitti:

Sinun omasta repliikistäsi kaikuu ÄÄRIKRISTITYN PYHÄ VIHA.

Metsään menit. En ole kristitty. Olen vapaa-ajattelija. Äitini erotti minut kirkosta kun oli viisivuotias. Vihaani (joka ei tosiaankaan ole mitään xitun ”positiivista vihaa”) on aivan toiset syyt. Niistä enemmän tuolla jatkossa.

vanhatyttö kirjoitti:

Näillä asenteilla, ”me tiedämme mitä ne tekevát” on aina láhtenyt kristitty sotajoukko parantamaan maailmaa.

En ole lähdössä, sen kummemmin parantamaan kuin tappamaankaan. Yritän lähinnä varustautua puolustamaan kotiani ja omia elämänarvojani, joita en aio muuttaa jonkun fundamentalistisen paskaporukan määräämänä.

vanhatyttö kirjoitti:

Oikeutuksen tappamiselle, raiskaamiselle, tuhoamiselle, on antanut JUMALAN SIUNAUS ja oikeassa olemisen tunne: me TIEDÁMME.

Veit sanat ääri-islamistin suusta.

vanhatyttö kirjoitti:

Ja jotta ME TIETÁISIMME ei voida sallia yhdenkáán tiedonmurusen saavuttaa suoraan länsimaiden kansalaisia. Suora informaatio, ilman länsimaisia manipulaatioita, voisikin saada jotkut ajattelemaan, onko meille válitetty lánsimainen tieto idástá sittenkáän ihan oikein.

Lässyn lässyn… Vasta sitten länsimaiden kansalaiset voivat saada täyttä tietoa ”ilman länsimaisia manipulaatioita”, kun he osaavat arabiaa edes sen verran, että he voivat mennä sujuvasti kuuntelemaan islamistisaarnaajien palopuheita moskeijaan. Siihen asti saat tyytyä ihan just vain siihen, mitä sinun ymmärträmälläsi kielellä kerrotaan. En usko, että osaat arabiaa, tai että edes vaivautuisit viikonpäiviä arabiaksi opettelemaan.

vanhatyttö kirjoitti:

Ja Arnold, olet aivan táysin ohittanut ORTODOKSIJUUTALAISTEN asenteet..

Voi hyvänen aika. En kai minä samaan hengenvetoon ala luetella kaikkia planeettamme ääliöporukoita?

vanhatyttö kirjoitti:

Hyväksytkö siná heidát? He odottavat nyt Messiasta ja ovat koventaneet otteitaan, etenkin naisia ja tyttöjá kohtaan. Miksi et ota heitá laisinkaan puheeksi, vaikka heidán káytöksensá on aivan yhtá kauheaa kuin talibanien???.

Tiedän tasan hyvin, että ovat eritoten mulkkua sakkia, mutta eivätpä he tähän mennessä sentään ole vielä ryhtyneet pommeilla räjäyttelemään viattomia siviilejä hengiltä ja lopunikäisiksi raajarikoiksi. Muisti se sullakin on lyhyt kuin kanalla.

Luuletko, että koskaan ja milloinkaan tulisin antamaan anteeksi tätä:
http://www.elpais.com/articulo/portada/Infierno/terrorista/Madrid/192/muertos/1400/heridos/elpepipri/20040312elpepipor_2/Tes
Vaikka oletkin olevasi sangen buddhalainen kaikenymmärtäjä, niin et kuitenkaan näytä ymmärtävän, mistä minun vihani kumpuaa:
http://mas.laopinion.es/11m/category/el-atentado/
http://mas.laopinion.es/11m/category/5%c2%ba-aniversario/
http://mas.laopinion.es/11m/2009/03/16/una-mujer-en-coma-y-91-afectados-reciben-asistencia-sanitaria-5-anos-despues/

vanhatyttö kirjoitti:

Olet monesti ottanut esiin naisen aseman ja puolustanut lánsimaista naismallia ja verrannut sitá islamin naisen asemaan. Ja unohtanut joko tietámáttömyyttási tai koska haluat ohittaa joitakin tosiasioita, sen, että lansimainen nainen ja musliminainen olivat ihan samassa tilanteessa vielá 1900-luvun alkupuolella.

Mistä ihmeen hevon hanurista sinä päräyttelet näitä viisaita ”tosiasioitasi” ja näitä pseudo-historiallisia rinnastuksiasi länsimaisen ja islamin naisen asemasta. Ei tarvitse olla yhteiskuntatieteiden professori tietääkseen, että:

Ensimmäiset maat jotka antoivat naisille äänioikeuden olivat Uusi-Seelanti ja Australia 1800-luvun lopussa. Naisten äänioikeus tosin oli Yhdysvaltain New Jerseyn osavaltion perustuslaissa jo vuonna 1776, mutta se kumottiin 1807. Myöhemmin naiset saivat äänioikeuden Yhdysvalloissa vuonna 1920. Ranskassa Pariisin kommuuni antoi naisille äänioikeuden 1871, mutta päätös kumottiin kommuunin kaatuessa.

Suomi antoi kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa naisille äänioikeuden vuonna 1906 ja samalla valittiin Suomen eduskuntaan maailman ensimmäiset naisparlamentaarikot.

Länsimaissa naiset ja siis tytöt, ovat saaneet käydä kouluja jo toistasataa vuotta, jos kyllä rikkaat tietysti enemmän kuin köyhät, sisällyttäen myös poikalapset.

Islamin oppien mukaisesta tyttöjen kasvatuksesta en tähän viitsi mitään kirjoittaa, kun minähän en siitä kuitenkaan mitään tiedä, kun en ole riittävästi seurannut ’vanhatytön’ laajaperspektiivisiä tietolähteitä.

vanhatyttö kirjoitti:

Ja nyt, kun haluat kunnon äárikristittyná…

En ole kristitty. Korkeintaan ääri-vapaa-ajattelija, joka on ääri-xittuuntunut ääri-ählämien tappo-maailmankatsomukseen. Meidät jumalten olemassaoloa kyseenalaistavat on käsketty jo koraanissakin nirtsata aivan ensimmäisinä.

vanhatyttö kirjoitti:

…ohitat ihan kokonaan muslimimaiden keváisen demokratialiikehdinnán, jonka tavoitteena on muuttaa náitá vanhakantaisia maita nykypáivän suuntaan. Nämá liikkeet, joita meidán táállá lännessá pitáisi tukea, ajavat parannuksia myös naisten asemaan. Siellákin tilanne tulee muuttumaan, ehká hitaasti, mutta kuitenkin.

Tosi hyvä jos muuttuu, mutta älä aivan hirsipuupettyneeksi tule, jos siellä käykin niin, että kovan luokan islamistit nappaavat vallan, kunhan kansa ensin on tehnyt ns. likaisen työn. Diktatuurejahan siellä nyt ollaan kaatamassa, ei suinkaan moskeijoita.

vanhatyttö kirjoitti:

Ja tássá tiedonsaannissa meitá palvelee námá uudet muslimien tv-kanavat. Sieltáhán saamme informaatiota ihan suoraan, ilman lánsimaista váliintuloa. Eikös se ole oiva asia?? 😉

Oiva se oli Aaltosen Oivakin. Enpä kovinkaan aavalle tiedon valtamerelle johdattavia uutislaivoja noilta(kaan) televisiokanavilta odota. Ennemminkin tulevat juuttumaan kotirannan pohjamutiin.

Lopuksi vielä pari uutista, kun näin uutisketjussa ollaan:

El islam amenaza las Maldivas
Prohíben los «spas» y centros de masaje porque son «prostíbulos» y estudian vetar la venta de alcohol y la carne de cerdo
http://www.lavozdegalicia.es/mundo/2011/12/31/0003_201112G31P31991.htm

Ilmapallot johtivat pidätykseen:
http://bikyamasr.com/52309/saudi-arabia-arrests-foreigner-for-celebrating-new-years-with-balloons/

Prohibe Arabia Saudita que hombres trabajen en lencerías
http://www.elimparcial.com/EdicionEnLinea/Notas/VidayEstilo/02012012/564032.aspx

Islamic Cleric Bans Women From Handling Bananas, Cucumbers & Other Phallic Produce
http://www.thegatewaypundit.com/2011/12/islamic-cleric-bans-women-from-handling-bananas-cucumbers-other-phallic-produce/

Tosin toisen, lähempänä alkuperää olevan ertikkelin toimitus esiintuo uutisen alkuperäislähteen epämääräisyyttä, ”eräs uskonnollinen johtaja(tjsp.), eräässä Euroopan maassa”, ja pahoittelee sitä monisanaisesti; syystä tai kolmannesta, joka saattaa olla itsesuojeluvaisto,
Tokihan tarkan tietolähteen puutteet tekevät siitä jonkinverran ”ufo-jutun”, mutta eivät aivan todistettavasti valheellistakaan. Artikkeli tässä:

Islamic cleric bans women from touching bananas, cucumbers for sexual resemblance
http://bikyamasr.com/50403/islamic-cleric-bans-women-from-touching-bananas-cucumbers-for-sexual-resemblance/

Elikä: Hyvää Ähläm Saleikum’ia vuodelle 2012, eikun siis vuodelle 1433, tai korkeintaan 1434.