Älä vuokraa täältä…

LINKKI

Heilin
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.07.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Marbesol autovuokraamon löysin Malagan lentokentän sivuilta, kuvitellen että saan sen kentältä.
Vuokrasin heiltä Toyota Auriksen, tai niin kuin ilmoituksessa luki… or similar.

Maksoin varausmaksun netissä, 40€ ja maksettavaa jäi 132€, jonka maksaisin vuokraamossa.
Näistä summista tuli myös vahvistus sähköpostiini.

Malagan kentällä ei kyseistä firmaa ollut, vaan kentältä oli erillinen kuljetus autovuokraamoon.

Autovuokraamossa ei ollut asiakkaita, joten pääsimme heti virkailijalle ja asiointimme kesti 45min, johtuen seuraavista seikoista.

Luottokortti, jolta he ottivat ”takuuraha” 300€ oli ”väärä”, eli American Expressin korttia käyttäessä, heiltä veloitetaan ylimääräinen 15€, jonka he halusivat että ME maksamme, muuten vuokraus ei onnistu.
Lisäksi virkailija ilmoitti, että he ovat tankanneet auton täyteen, joten he veloittavat tästä tankillisesta dieseliä 87€ ja me vain palautamme tankin tyhjänä.
Ilmoitin että minulle tulee todella vähän ajoa, joten hyvittävätkö he mitään takaisin ja vastaus oli odotettavissa, ei hyvitystä.

Kaiken selvittelyn ja väittelyn jälkeen, aikataulu ei antanut periksi vaihtaa vuokraamoa, joten allekirjoitin sopimuksen ja kokonaishintaa tuli 235€.

Kaiken kruunasi auto, joka odotti meitä. Seat Cordoba, joka oli parhaat päivänsä nähnyt, iskari rikki ja auto oli likainen.

Nyt odotan jännityksellä Amexin laskua, mitä sieltä on veloitettu, koska he eivät tarkistaneet autoa mitenkään ja me emme siinä hätäkässä huomanneet videokuvata autoa, ennen kuin lähdimme pihasta.
Monta asiaa olisimme voineet tehdä itse paremmin, kuten esim.selvittää missä autovuokraamomme sijaitsee, eli vaikka vuokraa auton Malagan lentokentän sivuilta, vuokraamo ei välttämättä sijaitse kentällä.
Samalla ottaa selvää, tankkaavatko he tankin täyteen ja veloittavat sen asiakkaalta.
Monta muuta asiaa otan omaksi virheekseni, mutta tästä opimme.

ÄLKÄÄ VUOKRATKO MARBESOLILTA AUTOA, tai tehkö samoja virheitä kuin me.