Älä Suoris huoli

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
”Suotatukka” kirjoitti:

…Josko joku vois kertoa näistä taustoista…

Älähän Suoris huoli, eihän tässä mitään sen kummempaa virallisuutta olla Orkkiin hakemassa, ei todellakaan – selkeitä pelisääntöjä ja muutakin selkeyttä toki 😉

Orkkisopan periaatteet hämmennettiin aikoinaan perusteellisesti ja lopputuloksena löytyy suuntaviivat täältä. Tavoitteena nimenomaan se, että meillä on sekametelisopan sijasta edes jonkinlaiset raamit, missä pelataan.

Ja koska Orkkisoppa ei ole mikään pelkkä ”fugejuttu” niin kunkin nykyisen ja tulevan soppapaikan aktivoinnista tulee kantaa edes jonkinlaista vastuuta sen, jolla on siihen intressiä ja sitä kautta toiminnalle jatkuvuutta.

Esimerkiksi minulla henkilökohtaisesti ei ole minkäänlaisia käytännön mahdollisuuksia aktivoida kaikkia niitä ”kymmeniä” Orkkisoppapaikkoja, joita tulevaisuus tuo tullessaan.

Selkeä päätös Orkkisoppien aktivointiin on… ketkäs muut kuin itse soppapaikat! …käytännössä tietysti joku ravintolan osoittama ihminen aktivoi soppia. Orkin näkövinkkelistä tuolla ”henkilöllä” ei ole sen kummempa merkitystä, kunhan Orkkia tiedottamiseen käytettäessä pysymme Orkin ja soppapäivien arvomailmojen raameissa.

Hyvä mieli ja yhteiseen hiileen puhaltaminen on voimaa sopankin hämmentämisessä! 😉

PS. Kiva juttu Suoris, että toit mielipiteesi uudestaan esille.