Äkäs nyt…

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627

Pahus, ei ollut tarkoitus väheksyä sinun osuuttasi ja aktiivisuuttasi, eikä muutenkaan ilmaista asiaa muodossa ’väärin sammutettu’, mutta tuo jälkimmäinen aspekti kyllä taitaa piruvie kuultaa läpi viestistäni. Mutta se *ei* ollut tarkoitukseni. Pahoittelen.

Muistan että olen ollut läsnä kun on sovittu pikkujoulujen järjestämisestä. Kannatin asiaa silloin, kannatan edelleen. Hyvä, että tulee pikkujoulut. Mistä sellainen vaikutelma, että olisin vastaan? Mutta jos yksityiskohdista on jossain ketjussa neuvoteltu, niin se on mennyt minulta ihan ohi. Huomattakoon, että minä en lue pulinabokseja.

Miksi minun olisi vielä pitänyt vaatia tätä tehtävää sinulta itselleni? Oltaiskos enää puhe/kirjoitusväleissä jos niin olisin tehnyt? 😉 😉 Ei kyllä tullut moinen mieleenkään. Olen niin monet pirskeet järkännyt (kuului yhdessä elämänvaihessa jota palkkatyötehtäviini), että helvetin hyvä kun nyt joku nuorempi jaksaa ja viitsii.

Muuten, jossei tule kahtakymmentä kokoon, niin eikös silloin toteudu juuri se, että mennään paikalle, varattuun pöytään, ja syödään kukin listalta? Myönnän, ettei se ole niin juhlallista, mutta on siinä puolensa.

Mutta taas nähtiin, miten tarkkana saa olla kritiikin kanssa. Tämmöistä taiteilemista: haluaisi sanoa sanansa asiaan, ja haluaisi silti pysyä ihmisten kanssa valeissä. Tasapainoile siinä sitten.