Ajurin ja Windowsin yhteensopivuus voi selittää

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat USB-portit sanoi sopimuksen irti Ajurin ja Windowsin yhteensopivuus voi selittää

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Abso
Abso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Osaisiko joku teistá viisaista kertoa miksi aivan yhtákkiá ja varoittamatta láppárin USB-portit (2) lakkasivat toimimasta?

Sellaisen ongelman saa aikaan monella tapaa. 1) Katso, onko koneeseen tullut päivityksiä silloin, kun vika ilmeni. Jos on, niin ajurissa saattaa olla vikaa. 2) Katso löytyyko niihin päivityksiä. 3) Voit myös palauttaa koneen siihen tilaan, missä USB:t vielä toimivat. 4) Hae vian aiheuttaneet päivitykset ohjelman tarjonneen verkkosivulta ja lataa ne manuaalisesti.

2. Tapa

1) Hae USB portit Device Managerista. 2) Klikkaa update driver software. JOS ei auta, niin unistall ja uudelleenasennus saattaa auttaa.

USB portti saattaa myös mennä oikosulkuun ja palaa. Vian löytää yleismittarilla. Jännitteen pitäisi olla noin 5 V. Jos on nolla, on USB-väylä palanut. => uusi emolevy. Yleismittaria ei tarvitse, jos on optinen hiiri. Toimivassa USB:ssä diodi palaa (se punainen valo hiiren ”vatsassa”).

Yleensä ajurin päivitys riittää. Yksi koneistani keksi pistää USB:t oikosulkuun. Ratkaisin ongelmat kiinnittämällä uudet USB-levykortit emolevyyn.

Näkemättä on tämän enepää paha kommentoida.