Ajomatkasta ja asumisesta

LINKKI

Susanna Maria
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 21.04.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 53

Ajomatkasta sanoisin sen verran, että nopeiten tietysti huristaa noita moottoriteitä, mutta nähtävyyksiä ei silloin todellakaan juuri näe. Ja täytyy sanoa, että hattua nostan teidän 1200 km istumakestävyydelle, meidän perheen peput ei sitä kestä. 🙂 Me olemme kerran ajaneet Ruotsin kautta, mutta sen jälkeen olemme matkustaneet autolautoilla suoraan Saksaan ja toisin päin. Meillä hinta on ollut melkein sama, kun laskee Ruotsin puolella bensat ja lautat, tosin olemme aina matkustaneet off seasonin aikoihin, joten autolauttojen hinnat on silloin edullisemmat kuin tuolloin elokuulla. Me olemme pitäneet tauot Saksan ja Ranskan rajalla, sitten Lyonin paikkeilla ja sitten Barcelonan nurkilla ja sitten olemme huristaneet loppumatkan Alicanteen.

Asunnon ostamisesta tuli tuolla aiemmin jo hyviä kommentteja. Sen ostoa ei todellakaan kannata hätiköidä. Me olemme asuneet täällä vain vuokralla ja asumme edelleen, koska etsimme sitä oikeaa. Ehkä olemme kranttuja. 🙂 Sitä ei todellakaan voi uskoa, ennen kuin on asunut, miten paljon vaikuttaa se, paljonko sinne asuntoon tulee talvella aurinkoa. Edelliseen asuntoomme paistoi aurinko vain aamupäivästä ja se oli todella kylmä talvella. Nykyiseen asuntoomme aurinko paistaa melkein koko päivän ja lämmityksen tarve on ihan toinen. Ihmettelimme todella tässä nykyisessä asunnossa, että voiko asialla olla noin paljon vaikutusta. Emme sitä sen kummemmin ajatelleet, kun nykyistä asuntoa etsimme. Me katselemme koko ajan seuraavaa kotia ja nyt katsomme hieman ilmansuuntiakin.

Tuosta elämästä espanjalaisten kanssa. Asumme kaksi vuotta vanhassa kerrostalossa ja täällä kyllä kuuluu kaikki. Parasta aikaakin naapurissa jutustellaan. Ihan en saa selvää. 😉 Naapurissa myös pistetään paikkoja uuteen uskoon ja tuossa yhtenä iltana rempattiin vielä klo 23. Että jos inspiraatio iskee, niin ei muuta kuin koko yö naulaamaan. Onneksi meidän perheessä nukutaan (lue: muut kuin minä), vaikka katujyrä ajaisi päältä.

Onnea asunnon etsintään!