Ajattelin nyt sitten tulla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Ajattelin nyt sitten tulla

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Aurinkoinen
Aurinkoinen Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.05.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 8

Ajattelin nyt sitten tulla mukaan pulisemaan (EKAA KERTAA:))…en tiedä niinkö asiasta mutta kuitenkin…

Se on muuten totta vaikka sitä lukeekin kaikki jutut niin niihin ei tule aina vastattua. Joskus aiemmin kirjoittelin innoikkaana eräälle lastenlehti sivulle. Sattuipa sitten saman kylän tyttö sinne ja aiemmin jo kuulin hänen olevan varsin hmmm…mitenkä sanoisi, kärkäs mielipiteistään.

Niin hän sitten sattumoisin päätyi haukkumaan koko palstalla kissankokoisin kirjaimin ystäväni vaatekaupan sekä mielipiteeni. Olin aivain ihmeissäni että kuinka se oikeasti julkesi tehdä tällaista. Taitaa se olla niin että kun ns.nimettömänä voi kirjoitella niin on helpompi kertoa oma mielipiteensä. HUOM!! Myös tällä aiemmin mainitsemallani palstalla huomautettiiin jos käytti kolmea pistettä kirjoituksen jälkeen. Joku ei kuulema pitänyt siitä ja tekstiä oli kuulema vaikea lukea.

Toisekseen pakko kertoa kun joku mainitsi kesäteatterista, olin eilen kesäteatterissa ensimäistä kertaa. Siellä oli Jari Tervon Rikos ja Rakkaus. Olipa kyllä aikamoinen esitys. Juoni oli hyvä ja näyttelijä suoritukset vallanmainiota mutta olisi kait se vähemmälläkin kiroilulla pärjännyt. Pitäisi lukea varmaan kirja jotta tietäisi käyttääkö Jari Tervo tosiaan noin railakasta kieltä. Onko kukaan lukenu?

Olen tässä päivän mietiskellyt mitä tekisin tuohon puutarhaan. Ollaan tosiaan muutettu talvella. Kaivinkone tulee mylläämään tuonne huomenna ja sitten alkaisi hommailut.Tahtoisin terassille jotain espanjalaista. Olen ajatellu että jos ostaisi ruukkuja ja värjäisi niitä punaisiksi ja siniseksi ja jotain kukkia niihin. Ei kellään olisi mitään neuvoja? niksejä? ehdotuksia? Otan vastaan niitä ilomielin! Tietenkin, olisinpa voinut tämänkin kirjoittaa tuonne oikealle palstalle mutta nyt kun vahingossa lipsahti niin antaa mennä vaan…

HUH.. Nyt on eka ehkä hieman sekava kirjoitus takana. Siirryn ihailemaan auringon paistetta nyt kun sitä vielä on…