Ajat muuttuivat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä don Markku
don Markku Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 58

Saat anteeksi, Suoratukka,
rahat loppuivat, kun alunperin tarkoitus oli pitää opiskelujen välillä sapattitalvi ja alussahan oli kaikenlaista rättiä ja lumppua ja kenkää ja kassia aivan pakko ostaa: töistä tulee rahaa kyllä lisää. Mutta sitten sairastaessa tuli häslää matkavakuutusten kanssa (tämä oli kyllä osin Pohjolan vika ja korjaantui myöhemmin) ja kulut, kokeet ja lääkkeet meni ensin omasta pussista.

Mutta perimmäinen tarkoitus oli esittää varoituksen sana näihin suunnitelmiin: ”töihin Espanjaan ja yksiökin kelpaa yms”. Tyttären työkaverit asuivat joko pienessä kimppakämpässä tai sitten olivat perheellisiä ja varsinainen elanto tuli muualta. Keskivertoansioilla näistä töistä ei makseta vuokraa edes yksiöstä muiden elinkustannusten lisäksi. Ja kimppa uusien kavereiden kanssa on aina kysymysmerkki.

Toisaalta, jos on jo tullessa vuokrarahat koossa ja tarkoitus vain viettää mukava, lämmin kesä, niin hei haloo, Espanja on juuri oikea paikka! Päivät ilmastoidussa toimistossa, iltapäivän päätteeksi rantaan ja illalla käyttämään tienattuja rahoja! Olisipa itsekin nuorempi! 🙁