Ajankysymys myös Suomessa !!!!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Ikäväkyllä tämä maailma menee kummallisemmaksi kokoajan, luulen ainakin!
Lapsia ja aikuisia ja jopa koiria siepataan, rikollisten rahanansaitsemiskeinot eivät rajoja tunne. Eikä ne sieppaajat aina karkeilla ja koiranpennuilla houkuttele, pieni lapsi on helppo nostaa syliin ja huumata pikaisesti, ja poistua paikalta esim. autolla.
Minun mielestäni lapsista pitäisi pitää parempaa huolta kaikkialla, ainakin täällä Suomessa jotkut tosi pienet ovat yksin ulkona puistossa , ja monta tuntia. Asun puiston vieressä.
Ja lapset eivät tottele jos heitä kieltää juoksemasta näkymättömiin, joka viikonloppu ja monta kertaa sen aikana esim. kauppakeskuksissa kuulutetaan vanhemmistaan eksyneitä lapsia.
Suomalaiset elävät lintukodossa tämänkin asian suhteen, on vain ajankysymys milloin tapahtuu se että lapsi ei olekkaan odottamassa siellä neuvonnassa!
Ulkomaille matkaavien pitäisi ottaa sieppausuhka siinä määrin tosissaan , että ei yksinkertaisesti anna sellaiseen mahdollisuutta.
Sovitaan , että lapset ovat mukana, eivätkä juoksentele kymmeniä metrejä edessä tai takana ja että aikuisista aina on joku selvinpäin, lasten kanssa voi sattua ihan mitätahansa, jolloin täytyy löytyä aikuisia jotka ovat lapselle turvana.
Eikö tässäkin asiassa pieni ylivarovaisuus olisi parempi , kuin jäädä lopuksi ikäänsä suremaan ja syyttämään itseään!