aivan

LINKKI

N35u
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.10.2006
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 388
toro kirjoitti:

Kertokaapa hyvät ihmiset miksi kukaan ei halua kertoa niistä negatiivistista kokemuksista täällä Aurinkorannikolla????

Mela tuolla jossain kirjoitti, että yritäjänä joutuu tekemään pitkää päivää ja alku on todella takkuista, ei siis kylvetä rahassa, vaan sen eteen joutuu tekemään todella töitä. Hän on onnistunut siinä, siitä onnittelut.

Kyllä se on sama minne päin maailmaa sen yrityksen laittaa, on se sitten Suomessa tai Espanjassa, pitkää päivää sitä silti joutuu tekemään, se että ei osaa maan kieltä, tunne tapoja ja kulttuuria tietenkin vaikeuttaa asiaa entisestään, joten yhdyn edelliseen (vain sanomiseen 🙂 ), onnittelut.

Olen pidemmänaikaa ihmetellyt sitä miksi kukaan ei halua jakaa niitä negatiivisia asioita täällä muiden kanssa, niistähän me kaikki oppisimme jotain, mutta kun kaikkia asioita pitää käsitellä silkkihansikkain ja pyörittää pumpulissa. HÖH!!!

No, harva varmaan haluaa ”rehennellä” epäonnistumisellan (tällä en tarkoita että joku täällä olisi rehennellyt onnistumisellaan) , siksi uskoisin noiden negatiivisten asioiden puuttumisen? Kuka sitä haluaisi kertoa miten ”törppö” on ollut ja sitten saada täällä myöhäiset neuvot viisaammilta miten olisi pitänyt tehdä jotta olisit menestynyt. Mutta kuten sanoit, olisihan niitäkin hyvä olla, ihan vain opetukseksi meille muille.

Mitäpä jos täällä olisi se suomalainen päiväkoti ja siellä olisi vilkas lapsukainen ja hänestä sitten seläntakana hoitotädit puhuisivat että jopas on kamala kakara ja se menisi sitten vanhempien korviin, ei tuntuisi varmaan päiväkodin pitäjästä mukavalta jos sieltä sitten otettaisiin pois lapsia hoidosta, sen vuoksi kun henkilökunta ei pidä tietyistä lapsista, kaikki hoitomaksut jäisi saamatta.
Ja sitten päiväkoti suljettaisiin kannattamattomana, eikä kukaan enää puhuisi asiasta, siis asia haudattaisiin ja taas kaikki olisi hyvin.

Kuinka monta baaria tai hoitokotia yms., joita suomalaiset ovat täällä yrittäneet pitää, ovat saanet nolon lopun eli lopettaneet??!!!

Jos suomessa kateus% on 100, niin täällä se on 300%, ei siis anneta muille mahdollisuuksia selvitä tänne tulosta paremmin kuin itse, vaan toivotaan myös heille epäonnistumisia, JOKA ON VÄÄRIN.

Tuossa kateus prosentti asiassakin uskaltaisin olla valitettavasti samaa mieltä, siksi todennäköistä olisikin että vaikka lapsista(tai mikä se yritys sitten ikinä olisikaan) ei mitään pahaa puhuttaisikaan, niin asiakkaista osa häipyy viimeistään kun huomaavat menestyksesi, se on se suomalaisen eniten kasvava luonnonvara, tuo kateus nimittäin.