Äiti kameli ja poikakameli

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Hävyttömät K-18 Äiti kameli ja poikakameli

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Äiti kameli ja poikakameli jutteli yhtenä päivänä kun poikakameli kysyi ”miksi meillä on niin isot kolmivarpaiset jalat?”
Äiti vastaa, ”katsos poikaseni, kun me kävelemme erämaassa niin varpaat pitävät meidän hyvin hiekan päällä emmekä vajoa siihen”

”OK” vastaa poika.
Vähän myöhemmin poika kysyy ”Äiti, miksi meillä on niin pitkät silmäripset”
”Ne pitävät hiekan pois silmistämme kun kävelemme erämaassa”
”Kiitos äiti” vastaa poika
Vähän ajan päästä poika kysyy jälleen. ”Äiti, miksi meillä on isot kyttyrät selässä” johon äiti vastaa jo hieman väsyneenä ”Ne ovat siksi että ne auttavat meitä varastoimaan vettä pitkille matkoillemme erämaassa jotta voimme olla juomatta jopa viikkoja”
”se on hienoa äiti että meillä on isot jalat ettemme uppoa hiekkaan, pitkät silmäripset jotka pitävät hiekan pois silmistä ja kyttyrät joihin varastoida vettä, mutta äiti…”
”Niin poikaseni”
”no mitä hittoa me sitten teemme Korkeasaaren eläintarhassa”

———————————————————-

Välillä silmäsairauksiin (kaihiin) liittyvä juttu.
Harmaanmies ja karhukoiramies olivat Tallinnan risteilyllä ja jotenkin poikkeuksellisesti sotkeutuivat rientoihin talon tapaan. Karhukoiramies raahusti hyttiin maksullisen naisen. Teki työnsä ja harmaanmies tuli samalle apajalle, ”tarkkoi” karhukoiramiehen työn. Hommat hoidettuaan ja tytön lähdettyä harmaanmies ihmettelemään miksiköhän tytöllä oli näppyjä takapuolessa? Tähän karhukoiramies totesi; ”Siinähän oli hinnasto sokialle..”
—————————————————-
Karhukoiramies lähti ulkomaan reissulle ja niinpä hän ajoi uuden karhean Volvonsa kanssa Helsinkiin, käveli Osuuspankin konttoriin ja pyysi saada tavata pankinjohtajaa.

Hän sanoi johtajalle lähtevänsä Amerikkaan hoitamaan bisneksiä kahdeksi viikoksi ja tarvitsi 5000 euroa lainaa. Pankinjohtaja myöntyi asiassa mutta sanoi että pankki tarvitsee jotkut vakuudet lainalle. Ja niinpä karhukoiramies ojensi etuovella parkissa olevan Volvon avaimet johtajalle.
Kaikki oli kunnossa ja johtaja hyväksyi auton lainan vakuudeksi.
Yksi pankin työntekijöistä ajoi auton talon autotalliin ja pysäköi sen sinne.

Kahden viikon päästä karhukoiramies tuli takaisin, maksoi lainan 5000 euroa ja koron joka oli 16,00 euroa.
Pankinvirkailija sanoi ”me arvostamme liiketoimianne ja tämä laina-asiakin meni hienosti. Mutta me olemme hieman hämillämme. Sillä aikaa kun olitte poissa me tarkastimme tilitietonne ja huomasimme että olette hyvinkin varakas. Joten miksi ihmeessä lainasitte 5000 euroa?”

Karhukoiramies vastasi ”missä muualla Helsingissä voitte parkkeerata autonne kahdeksi viikoksi kuudellatoista eurolla?”
———————————————————

Kolmen karhukoiramiehen YKSIMIELINEN tulkinta suksien sukupuolesta Levin ”lomaviikonlopun” jälkeen.
”Suksien täytyy olla naisia! Vako alla, nokka pystyssä ja käyttävät siteitä. Toimiakseen tarvitsevat liukuvoidetta ja sauvaa..”