Air Finlandin lisäsentit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Air Finland boikottiin? Air Finlandin lisäsentit

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535
santiago kirjoitti:

Luulen Hot,että joudut muuttamaan kirjoitustesi loppuhuipennusta.Kuten jo itse aikaisemmin olin ymmärtävänäni A F on tehnyt äärimmäisiä ratkaisuja ja suurentanut istuinvälejä.Eilen tuli sukua em.yhtiön lennolla Malagaan ja koneessa oli ihmetelty reiluja jalkatiloja.Lentoemot olivat myös kertoneet yhtiön suurentaneen istuinvälejä asiakkaiden tyytymättömyyden takia.

Hyvä uutinen, jos tuo todella pitää paikkaansa! Sehän tarkoittasi sitä, että edes yksi lentoyhtiö kuuntelee asiakkaitaan – tosin pitkällä viipeellä – mutta kuitenkin. Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa…. ainakin Air Finlandin sivustolla olevassa paikkakartassa on edelleen 219 istuinta. Kuinka paljon lisätilaa tuli?

Malagan ja Alicanten lennot ovat AF:n sivuston mukaan reittilentoja ja niiden paikat jaetaan lähtöselvityksessä. Tietyn paikan varaaminen ei siten onnistu etukäteen ainakaan netistä ostavalle.

Toki seuraavat lentoni on jo tilattu Finskiltä ja maksoin mielellään 38€ ylimääräistä, jotta sain varauloskäyntipaikan. Se on mahdollista 30 päivää ennen lentoa eli kännykkä hälytti heti kun varaus oli mahdollista.

Toki kokeilen Air Finlandia taas joskus, jos lisätilaa tuli – elleivät pane tilaustani boikottiin. 🙂