Aikamoista pelleilyä!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Jeremiasa II
Jeremiasa II Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2007
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 61
Kari kirjoitti:

Olen henkilökohtaisesti saanut lähiaikoina useita yhteydenottoja, joissa Orkkilaiset ovat kummaksuneet erään henkilön outoa tapaa lähestyä Orkkilaisia myös yksityisin yhteydenotoin ja pahimpien poliitikkojen tavoin levittää Orkista ja sen ylläpitäjistä selän takana suputtaen räikeitä valheita, samalla selvästi manipuloidakseen Orkkilaisia ja heidän ajatusmaailmaansa tuon henkilön omien henkilökohtaisten tarkoitusperien ajamiseen.

Tuollainen käytösmalli on ala-arvoista, oksettavaa ja Orkkilaisia halventavaa, eikä kuulu millään lailla reilua peliä, totuudessa pysymistä ja muutenkin yleisesti hyväksyttyjä käytösmalleja kunnioittaviin arvoihin.

Orkkilaiset ovat aikuisia ihmisiä ja osaavat aivan itse muodostaa omat mielipiteensä valheiden korvaansuputtamisen sijasta faktojen perusteella ja muutenkin päättää omista asioistaan aivan itse – eivätkä tarvitse minkäänlaisen persoonan manipulointeja tai hyppyyttelyjä.

Nimenomaan, emme tarvitse mitään manipulointeja ylläpidonkaan toimesta.

Tuontapaisilla kirjoituksillasi sahaat omaa nilkkaasi. Jos kirjoitus oksettaa, pitäisi käydä ilmi, ketä se oksettaa. Useimmiten se oksettaa sitä, joka tuntee syyllisyyttä ja on nyt joutunut totuuden eteen tekemisistään.

Siis kyseessä jopa poliitikko?

Kuten muutamat jo sanoivatkin, niin olisi viisainta tuoda asiat heti esiin ja julki. Jos asiat eivät siedä sen vertaa päivänvaloa, että ne voitaisiin täällä esittää kaikkien arvioitavaksi, jää johtopäätökseksi ainakin se, että se joka niitä salaa ja pidättelee kärsii jonkinasteista syyllisyyttä itse.

Kuten sattuvasti sanoit:

”Orkkilaiset ovat aikuisia ihmisiä ja osaavat aivan itse muodostaa omat mielipiteensä valheiden korvaansuputtamisen sijasta faktojen perusteella ja muutenkin päättää omista asioistaan aivan itse – eivätkä tarvitse minkäänlaisen persoonan manipulointeja tai hyppyyttelyjä.”

Miksi sitten tällaisia asioita yrität nostaa esille?

Jos asiat eivät tällä foorumilla paljastu, niin tuolla toisaalla on jo alkanut asian pohdinta ja siellä näköjään kyllä riittää laajempaakin asiantuntemusta – kuten aikaisemmin on jo huomattu.

Ja mikäli oikein paljonkin aihetta ilmenee, niin on olemassa tutkivaa journalismia ja roskalehtiä, jotka kyllä kaivavat asiat julkisuuteen kaikkein syvimmältä. Eikä silloin säästetä ketään…